mvf Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Utworzyłem klub dla śląskiego i małopolskiego Co o tym myślicie? zapraszam wszystkich z tego regionu... I z poza też.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 No i jestem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 W dniu 12.03.2018 o 20:57, mvf napisał: Utworzyłem klub dla śląskiego i małopolskiego Co o tym myślicie? zapraszam wszystkich z tego regionu... I z poza też.. No nie nadążam czytać postów ;-) Jest ogień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 wszystko w swoim czasie, a jak cieplej się zrobi łódzkie chętnie wbije na spot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 W dniu 23.03.2018 o 18:51, Agnieszka napisał: wszystko w swoim czasie, a jak cieplej się zrobi łódzkie chętnie wbije na spot Niestety ale czas nie stoi w miejscu. Tempem jak tu na forum to za 50lat. będzie spot gdzie 15 samochodów się zjedzie. Zjadłem zęby na innym forum tematycznym. Ciężko jest ludzi namówić do spotkań czy robienia czegoś gdy nic w zamian nie dostają. Takie czasy. Na FB siedzą godzinami oglądając cuda z hameryki i palestyny ale forum be bo tu się trzeba zastanawiać co się pisze. A ludziom ,którzy sie wczuwali już to się znudziło. Też chcemy mieć czas dla siebie... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 @Sewerin mówisz tak jakbyś siedział tu na forum przynajmniej kilka razy dziennie... piszesz ze ludzie na fb itp siedzą godzinami, a może warto popatrzeć na siebie i samemu się "wczuc" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Luzik panowie bez spiny proszę. Są święta więc ciężko coś ogarnąć uważam ze do tematu wrócimy jeszcze w tym tygodniu, a póki co smacznego jajeczka. P.S Ja też muszę mieć czas aby spotkać się z moim dziećmi by ustalić taki wyjazd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 7 godzin temu, Tazz napisał: @Sewerin mówisz tak jakbyś siedział tu na forum przynajmniej kilka razy dziennie... piszesz ze ludzie na fb itp siedzą godzinami, a może warto popatrzeć na siebie i samemu się "wczuc" ? Wyjaśniam kolejny raz. Nie mam obowiązku siedzenia na forum ani raz ani kilka razy dziennie. p.s.Ja się k.,... nie wczuwam? Pierwsze co to ja Omegą jeżdżę. Więcej nie zamierzam pisać w tym wątku bo obrócisz to nie wiem w co... . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Haha do mie to normalne że niy do się znolyź terminu co by kożdymu gynał pasowoł. Kożdy mo swoje obowiązki i swój plan działania. Jo na ostatnim spocie tyż byłech ino na chwila. Spuście trocha luftu. Termin wyznaczyć i kto bydzie mioł czas to podjedzie. Roz bydom dwa auta a na drugi roz dwajścia. Pyrsk! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 11 godzin temu, Sewerin napisał: Pierwsze co to ja Omegą jeżdżę. Weź mi to wyjaśnij? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted October 24, 2021 Share Posted October 24, 2021 Halo halo!!!!! Czy Śląsk żyje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted October 24, 2021 Share Posted October 24, 2021 Jakoś dycham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts