Jump to content
Omega Elite Klub

Logowanie NCDC+GID

Lost DJ

Recommended Posts

Serwus :D

Mam taki problem/pytanie. Kupiłem od kobitki radio ncdc2015 i wyświetlacz gid. Wcześniej miałem jakiegoś philipsa kaseciaka i MID ale go nie wylogowałem. Nie ma żadnego komunikatu po podłączeniu wszystkiego że radio safe/display safe, no nic nie ma (może dlatego że modułu telefonu nie podłączyłem, nie sprawdzałem szczerze mówiąc ale też posiadam ten do schowka). Nie działają przyciski, wyświetlacz wyświetla jakieś normalne błędy typu mało płynu do spryskiwaczy i te błędy dopiero po jakimś czasie same gasną i wyświetla się na GIDzie tylko godzina i data na środku. Radio ani manetka nic nie reaguje, jedynie mogę odbierać radio Maryja i regulować głośność na radiu, reszta nie żyje. Czy to problem z tym logowaniem czy to ten moduł telefonu czy to ja coś spierniczyłem czy radio jest zepsute? Jeśli muszę wylogować stare to proszę o poradę jak to zrobić bo słyszałem że to się robi w samochodzie bez żadnych opcomów czy techów :)

Dzięki z góry za pomoc :)

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Hej. Powiedz coś więcej o Omedze, bo nigdzie nie widzę. Która Omega, który rocznik... Będzie łatwiej pomóc
B FL 1999 2.2 16V a radio kupiłem chyba od B FL 2,5 chyba diesla, ale co do rocznika to nie mam bladego pojęcia.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Teraz, UniqueTM napisał:

Z tego co wiem powinno pasować, ale... nie pamiętam czy nie powinno się wyjętego zestawu wylogować z auta i później wlogować nowy zestaw.

Niech sie inni wypowiedzą i mnie ewentualnie poprawią.

A tak nawiasem uzupełnij sobie dane profilu :)

Jelsi zestaw z jednego auta to nic mnie trza wylogowywać. Trzeba tylko te kabelki pociągnac 2 co @Hubi ciągnołeś i będzie żyło....

Jelsi zestaw z jednego auta to nic mnie trza wylogowywać. Trzeba tylko te kabelki pociągnac 2 co@Hubi ciągnołeś i będzie żyło....
Mida nie musisz wylogowywac a gida + radio jesli jest to z tego samego auta to dasz dwa kable i będzie działać tylko jedynie co to spalanie będzie ci pokazywać do du*y

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.