Aros Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Elo Jak wyżej tak się zastanawiam czy ma ktoś może jakiś prosty i szybki sposób żeby pozbyć się starego uszczelniacza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 39 minut temu, Aros napisał: Elo Jak wyżej tak się zastanawiam czy ma ktoś może jakiś prosty i szybki sposób żeby pozbyć się starego uszczelniacza? Wbijasz śrubokręt i wyjmujesz. Co w tym trudnego? Ewentualnie jak ktoś już osadził zimmery na reinzu to zaginasz śrubokręt na końcu żeby był taki pazurek. Wtedy wkładasz przez wargę uszleniajaca, wantujesz i jest twój. Akurat w omedze robi się to bajecznie. Dostęp z każdej strony idealny. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Wyjęcie uszczelniaczy wałków jak masz zdjęte pokrywy to sobie poluzuj stopkę i Ci wypadną wręcz Z wałem tak szajbus piszę tylko trzeba uważać żeby zadry nie zrobić na aluminium bo później kicha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 No właśnie dekli nie mam zwalonych, odkręcałem koła na blokadach, jakoś sobie poradzę byłem ciekaw czy ktoś ma jakiś "ciekawy" pomysł na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts