Bandit1299 Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Witam jak w temacie Potrzebuję pomocy na temat podłączenia elektrycznie składanych lusterek Właśnie stałem się posiadaczem czy Potrzebuję wymienić wiązkę oryginalną z drzwi? czy podłączę pod obecną? Gdzie ma zostać umiejscowiony przekaźnik umiejscowiony przekaźnik od tych lusterek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Teraz, Bandit1299 napisał: Witam jak w temacie Potrzebuję pomocy na temat podłączenia elektrycznie składanych lusterek Właśnie stałem się posiadaczem czy Potrzebuję wymienić wiązkę oryginalną z drzwi? czy podłączę pod obecną? Gdzie ma zostać umiejscowiony przekaźnik umiejscowiony przekaźnik od tych lusterek Hej. Musisz wymienić wiązki w drzwiach i przekaźnik w prawym podstupku. W videoporadach dla klubowiczów jest film dokładnie co i jak gdzie podłączyć + modzik żeby się lusterka składały po zaryglowaniu. Zapraszamy w nasze grono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandit1299 Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 Dzięki ale nie odtwarza mi filmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 11 godzin temu, skit napisał: Hej. Musisz wymienić wiązki w drzwiach i przekaźnik w prawym podstupku. W videoporadach dla klubowiczów jest film dokładnie co i jak gdzie podłączyć + modzik żeby się lusterka składały po zaryglowaniu. Zapraszamy w nasze grono. Hej Videoporady są tylko dla klubowiczów. Wkleiłem ci link do tematu jak nim zostać 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts