Popular Post sapciak Posted March 24, 2018 Popular Post Share Posted March 24, 2018 Najwyższa pora zaprezentować moją Omege. Zakupiona we wrześniu 2014 roku. Dużo czasu stracone no oglądaniu "igiełek" od Mirków i Januszów handlarzy. Aż trafiła się 100 km od domu moja czarnulka od prywatnego właściciela, który nic nie ukrywał i nie mydlił oczu podczas oględzin. Kupiona z przebiegiem licznikowe 133000. Obecnie 190000. No ale do rzeczy: Rok produkcji 2003. Silnik 2.2 16V z LPG w automacie, W 2009 r sprowadzona z Niemiec do Polski. I po sprowadzeniu założona instalacja LPG. Z wyposażenia: cudów nie ma, radio NCDC 2015, fotele sporty, wykończenie wnętrza sport, elektryka szyb x4, czujnik deszczu, szyba solar, lusterko fotochrom, hak, na montaż czeka roleta tylnej szyby (ale to jak będzie ciepło) No i co najbardziej mi się w niej podoba to to, że nie jest w podkładzie Kolor Z20R Oczywiście dbam o nią jak tylko mogę. Kosmetyków ma więcej niż moja skromna osoba. Region śląski widział to wie. Parę zdjęć w scenerii zimowej i letniej: 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 fajny egzemplarz gratki! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 No! Kolor najlepszy z mozliwych czarny na dodatek z20r dwa ople w rodzinie mam z takim kolorem sobra baza co do lakieru idzid konkretnie wyciagnac glebie z tego odcienia dbaj i szanuj a sie odwdzięczy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_konto_usuniete Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Ładny "sedesik" Panie. Dbaj o nią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Jak ja nie pije dzisiaj tylko klawiatura no a jakby byl golas to co? Moja byla i wcale jej na gorsze nie wyszlo a im wieksza bieda edycja tym wieksza satysfakcja z modow biorac pod uwage ze wiekszosc rzeczy ktore dolozylem to wiekszosc z was miala juz kupujac omege 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Witaj, Omega ładnie się prezentuje i nie ma zbędnych dodatków, taki prosty w ładnym kolorze polift LPG na minus oczywiście a reszta wygląda bardzo ładnie, niech dobrze służy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Witamy i powodzenia Piękny kolor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_konto_usuniete Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Teraz, B0Cygano napisał: Witaj, Omega ładnie się prezentuje i nie ma zbędnych dodatków, taki prosty w ładnym kolorze polift LPG na minus oczywiście a reszta wygląda bardzo ładnie, niech dobrze służy Cygan, czemu na minus ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Bo w serii nie bylo lpg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Teraz, Misiek napisał: Cygan, czemu na minus ? Odpowiadając Teraz, Grabarz napisał: Bo w serii nie bylo lpg U mnie: LPG to za okno, krótka bajera Tak metafora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_konto_usuniete Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 (edited) 2 minuty temu, B0Cygano napisał: Odpowiadając U mnie: LPG to za okno, krótka bajera Tak metafora Ale żeś wybrnął To Ciebie pytałem Ja też kupiłem gołą bene i od razu wstawiłem LPG. Nie narzekam Edited March 24, 2018 by Misiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Faaaaajna jest No i kolor, jedyny słuszny fajne fotele. Ps. kolektor już wymieniałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Widziałem na zywo i jest naprawdę zadbana na każdym spocie odpicowana no i jest jeszcze lotka na tylnej klapie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_konto_usuniete Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Teraz, Grzegorz89 napisał: Faaaaajna jest No i kolor, jedyny słuszny fajne fotele. Ps. kolektor już wymieniałeś? A kogo pytasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Teraz, Misiek napisał: A kogo pytasz? Posiadacza pięknej czarnej Omegi oczywiście. Proszę nie spamować w tematach A poza tym jest późno i idźcie spać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Ale za to jaka satysfakcja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 12 minut temu, UniqueTM napisał: I tu sie zgodzę, Omega jest moim pierwszym autem bez eLPeGie Nie wierzę, że to czytam na tym forum, czapki z głów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapciak Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 8 godzin temu, Grzegorz89 napisał: Ps. kolektor już wymieniałeś? NIe był wymieniany jeszcze ani spawany. Przynajmniej w tym czasie jak Omega jest w moim posiadaniu. 9 godzin temu, UniqueTM napisał: Ciesz się, że to nie "Golas Edition". A tak nawiasem, to co dla ciebie z wyposażenia byłoby ok? Szkoda, że nie ma Xenonu. Skórą w jasnym odcieniu też bym nie pogardził. Ale to wszystko może z czasem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 O proszę. Sapciak się ujawnił. Widziałem wóz na żywo - bardzo fajny egzemplarz. Łukasz nie pękaj. Możemy Xenon dołożyć bez problemu Co do LPG - to paliwo rozsądnych ludzi. Nie trujes wz środowiska jak w przypadku diesla, a przy tym masz niskie koszty podróży. Ja gdy jeździłem na na samej benzynie wydawałem miesięcznie około 1000zł na paliwo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapciak Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 2 minuty temu, SZAJBUS_SzeF napisał: Możemy Xenon dołożyć bez problemu No coraz bardziej się zastanawiam nad dołożeniem. TRzeba będzie zacząć coś odkładać na zakupy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Ładna sztuka szkoda, że nie w "podkładzie" ale cóż jakąś wadę musi mieć Życzę bezawaryjności, a na mody masz jeszcze dużo czasu 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 11 minut temu, sapciak napisał: No coraz bardziej się zastanawiam nad dołożeniem. TRzeba będzie zacząć coś odkładać na zakupy Olx mam pod kontrolą w promieniu 100km to jak się pojawi coś ciekawego to dam ci znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Najczystsza Omega jaką na oczy widziałem. Spaciak sugeruje Ci otworzyć jakieś AUTO SPA . Będą kolejki do Ciebie aż pod Kraków! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapciak Posted March 30, 2018 Author Share Posted March 30, 2018 Przed i po na jednym zdjęciu. Już jest pięknie Mały szczegół a jak cieszy 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Szczególowość na poziomie wysokim, tak trzymaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts