lukasz92 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 (edited) Cóż tu pisać zaczynałem od omegi b 2.0 16v kolor miała za******y haha. Były tez małe mody które sam robiłem nie duże. Jeździłem nią 3 albo 4 lata. Sory za fotki takie mam Edited March 25, 2018 by lukasz92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz92 Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 (edited) Nastepnie kupiłem omega 2.2 16 v sedan trochę się z nią wkopałem ale powoli ogarniam. Jeżdżę nią do dzisiaj. Narazie nic nie modze ponieważ bede inwestować w nieruchomości i jeżdże tak jak ją widzć za zdjęciach. Wyposażenie: skóra czarna ksenon klima podgrzewane lusterka podgrzewane siedzenia (narazie nie dzialaja) Edited March 25, 2018 by lukasz92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz92 Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 Troche jest to porobienia a szczególnie wyprawki na lakierze ale to później . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Witaj Dlaczego napisałeś, że wkopałeś się z Omegą 2.2 ? Coś ją poważnego boli, czy ma nie ciekawą przeszłość ? Widzę kontunujesz przygodę z Omegą i z silnikami 4 cylindrowymi, ja osobiście nie kupił bym po raz drugi Omegi z silnikiem 2.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz92 Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 Ma nie ciekawą przeszłosć po wypadku jest menda poprzedni właściciele zaniedbali ja. No i jak widze tych wszystkich januszy co naprawiają to wszystko to masakra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Ładna Omega. Dbaj i będzie latać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 7 godzin temu, lukasz92 napisał: po wypadku jest menda poprzedni właściciele zaniedbali ja. To nie wygląda za ciekawie, plus "nasi tam byli" to już czasami może być po zawodach, bo niektóre rzeczy może być ciężko przywrócić do właściwego stanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts