Sewerin Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Nabędę w drodze kupna fotele kubełkowe i kanapę do kombika. Najchętniej z woj.śląskie/małopolskie ,bym mógł sam odebrać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Skórzanych nie chcesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 @Sewerin podaj kontakt do siebie lub napisz gdzie ludzie mają sie do Ciebie zgłaszać . czy tu na PW czy na fejsbuki potrzebny link do profilu , Poprosze o Edit z Twojej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted April 2, 2018 Author Share Posted April 2, 2018 W dniu 31.03.2018 o 16:01, Łukary napisał: @Sewerin podaj kontakt do siebie lub napisz gdzie ludzie mają sie do Ciebie zgłaszać . czy tu na PW czy na fejsbuki potrzebny link do profilu , Poprosze o Edit z Twojej strony Jak ktoś ma coś do spylenia i wejdzie na forum to rejestracja trwa 30 sekund. Czyli 100razy mniej niż ludzie przeznaczają na oglądanie pierdół ;-) PRV czy tutaj. Ale znając życie to prędzej sam coś znajdę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Trudna sprawa może być, sam szukam skór czarnych grzanych x4 do OB sedan i od pół roku tylko szukam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted April 2, 2018 Author Share Posted April 2, 2018 Teraz, B0Cygano napisał: Trudna sprawa może być, sam szukam skór czarnych grzanych x4 do OB sedan i od pół roku tylko szukam Trzeba , by z dwa razy w miesiącu podzwonic po szrotach albo pojechać zobaczyć ale czasu nie ma ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Ze szrotami jest tak, że trafiają tam szroty, a wnętrza nadają się tylko do utylizacji. Może w innych rejonach jest lepiej, ale u mnie to nic nie ma, co najwyżej piesek pupą daje głos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted April 2, 2018 Author Share Posted April 2, 2018 No tak jest w większości .Ja z jednej Omy to tylko dywaniki gumowe zabrałem hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 9 godzin temu, Sewerin napisał: No tak jest w większości .Ja z jednej Omy to tylko dywaniki gumowe zabrałem hehe Jak byś znalazł w swoich źródłach 2 tylne dywaniki gumowe orginał Gm w dobrym stanie, to bierz, bardzo chętnie je odkupię, pamiętaj ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted April 2, 2018 Author Share Posted April 2, 2018 Teraz, B0Cygano napisał: Jak byś znalazł w swoich źródłach 2 tylne dywaniki gumowe orginał Gm w dobrym stanie, to bierz, bardzo chętnie je odkupię, pamiętaj ! Nie ma problema!Niedługo będę w okolicy szrocików jak będą to wytargam.Pozdro! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts