Sewerin Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Ktoś ma fabryczna NAWIGACJĘ w Omedze? Spotkał się ktoś z wersją Omegi wyposażoną w taką nawigację? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Taaa ja mam Czarno-białą + mapa Niemiec na płycie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Jeżeli chodzi o nawigację w B, to myśle, że to ciekawy wątek http://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=211753 Ja w swojej mam bo u mnie bieda wersja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 No Sewerin przeca są navi ori w Omegach , zależy od wyposażenia ... Raczej to przeżytek ( dróg nam przybywa ) W omegach B i BFl występowały navi . Ja u siebie mam te opcje co prawda nie ma płyty i nie włączałem tego co i jak ale se jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 W dniu 9.04.2018 o 05:02, Łukary napisał: No Sewerin przeca są navi ori w Omegach , zależy od wyposażenia ... Raczej to przeżytek ( dróg nam przybywa ) W omegach B i BFl występowały navi . Ja u siebie mam te opcje co prawda nie ma płyty i nie włączałem tego co i jak ale se jest Wiesz ja ostatnio śmigałem kilkoma nowymi samochodami.W robocie też mam prawie nowe auto. I żadne nie ma tego co Omega moja z roku 2000 hehe A taka navi to bajera bo nie trza kabeli ;-) Pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 W dniu 8.04.2018 o 17:08, Grzegorz89 napisał: Taaa ja mam Czarno-białą + mapa Niemiec na płycie I śmiga? Kierunki pokazuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 W dniu 8.04.2018 o 17:21, B0Cygano napisał: Jeżeli chodzi o nawigację w B, to myśle, że to ciekawy wątek http://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=211753 Ja w swojej mam bo u mnie bieda wersja Takiej to nie chcę hehe Ja chce taką w 3 d( czyt. w 3 du*y) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 2 minuty temu, Sewerin napisał: Takiej to nie chcę hehe Ja chce taką w 3 d( czyt. w 3 du*y) To jest fabryczna nawigacja w B, po Fl nie wiem jak to jest, bo to już nie moje klimaty. Ale powiem Ci jedną rzecz nawet najnowsza ori nawigacja w Omedze to słabe rozwiązanie, dawno nie wspierana i nie aktulizowana, szczegnie dla naszego regionu. Chyba, że chcesz sobie założyć fabryczną w celu dołożenia, więc temat chyba da się zrealizować, ale z punktu praktyczności pożytku nie wiele. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 17 minut temu, Sewerin napisał: I śmiga? Kierunki pokazuje? Działa, włącza się, można poprzewijać niemieckie menu... No i to tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted April 12, 2018 Author Share Posted April 12, 2018 A jak się założy do Omy zamiast radia ten panel dotykowy to będzie śmigać navi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Chodzi Ci o radio 2din (stacje multimedialna ? Chyba @SZAJBUS_SzeF miał takie coś u siebie jak pamiętam. Napewno @Aros i @skit mają takie stacje u siebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted April 12, 2018 Author Share Posted April 12, 2018 2 godziny temu, Tazz napisał: Chodzi Ci o radio 2din (stacje multimedialna ? Chyba @SZAJBUS_SzeF miał takie coś u siebie jak pamiętam. Napewno @Aros i @skit mają takie stacje u siebie No o to właśnie.Tylko ,że nawet jakby navi na tym śmigała to nie wiem czy będzie wygodnie na to lukać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 Dlatego w omedze radio jest gdzie jest a wyświetlacz kolo zegarow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted April 14, 2018 Share Posted April 14, 2018 Mam niefabryczne radio i navi sciagasz.jaka chcesz i dziala elegancko ale... wole teledon bo na bierzaco pokazuje natezenie ruchu i yanosika tez mozesz odpalic, nie wiem jak jest w nowszych ale w sumie jest screen mirroring wiec daje to pewnie rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 W dniu 12.04.2018 o 20:46, Tazz napisał: Chodzi Ci o radio 2din (stacje multimedialna ? Chyba @SZAJBUS_SzeF miał takie coś u siebie jak pamiętam. Napewno @Aros i @skit mają takie stacje u siebie Ja z premedytacją wziąłem radio bez navi. Miałem w poprzedniej omedze pionka z navi to aktualizacja map i ich jakość to totalna porażka O takich bajerach jak natężenie ruchu itp nie wspomnę:/ Niestety ale wszelkie fabryczno/radiowe rozwiązania są na gruby odpie....ol robione... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek WRO Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Zostaje jeszcze radio z androidem, wtedy wsio na bieżąco. Sam przymierzam się do takiego. Biorę oczywiście pod uwagę jakość dźwięku np.w porównaniu do mojego alpine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 57 minut temu, Tomek WRO napisał: Zostaje jeszcze radio z androidem, wtedy wsio na bieżąco. Sam przymierzam się do takiego. Biorę oczywiście pod uwagę jakość dźwięku np.w porównaniu do mojego alpine. Nie ma raczej firmowych rozwiązań z andkiem w akceptowalnych kwotach, a chińszczyzna nie ma sensu Dla mnie to w ogóle niesamowite ze alpine czy pioneer nie robi rozwiązań z andkiem. To tak jak kiedyś topowi producenci uparcie nie dawali obsługi divx/xvid w odtwarzaczach a chińszczyzna miała od lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Cześć Czy posiada ktoś Zbędną ori mape navi do Fla ? Czy może ktoś mi wypalić płytkę , da rade zrobić taki myk ? Radyjko ndc 2015 u mnie . Zdaje sobie sprawe ,że raczej to hulać nie bedzie z racji nie dostępności map itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Godzinę temu, Łukary napisał: Cześć Czy posiada ktoś Zbędną ori mape navi do Fla ? Czy może ktoś mi wypalić płytkę , da rade zrobić taki myk ? Radyjko ndc 2015 u mnie . Zdaje sobie sprawe ,że raczej to hulać nie bedzie z racji nie dostępności map itd... a takiego nie chcesz? jak zrobić http://www.omegaowners.com/forum/index.php?topic=114743.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Oo fajne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_konto_usuniete Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Podoba mnie się to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawko Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 22 godziny temu, Łukary napisał: Cześć Czy posiada ktoś Zbędną ori mape navi do Fla ? Czy może ktoś mi wypalić płytkę , da rade zrobić taki myk ? Radyjko ndc 2015 u mnie . Zdaje sobie sprawe ,że raczej to hulać nie bedzie z racji nie dostępności map itd... A z Merivy nie podejdzie? Jak chcesz spróbować to mogę Ci wypalić z 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 A nawet Sławek nie zanurzalem się w info co siedzi w marinie. Krzysiek ma mi skopiować ori ma.... Ale tak mi się wydaje że nie pomyślałem kompletnie o necie. Na chomiku coś powinno być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 21 godzin temu, B&K napisał: W dniu 15.04.2018 o 13:27, skit napisał: Nie ma raczej firmowych rozwiązań z andkiem w akceptowalnych kwotach, a chińszczyzna nie ma sensu Firmowe rozwiązania z andkiem to też chińszczyzna Że kenwood na androidzie to chinszczyzna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_konto_usuniete Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Ciekawe, czy by podeszła navi CD70, bądź navi DVD90. Podobno są tam bardziej aktualniejsze mapy, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts