RAMZESEK Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Po połrocznym poszukiwaniu znalazlem auto do jazdy na codzien 3.2 v6 Omega bfl w sedanie. Rok 2003 Silnik 3.2 benz+gaz Skrzynia : automat Przebieg :159000km kolor : Z20R koła opony: Borbet XA 20 cali ANTHRACITE, 245/30 z wyposazenia to dosyc bogato - ksenon + spryski - TC z ASR - Roleta tylne szyby - tylne dymione lampy - tempomat - Szare skóry podgrzewany P/T - kolorowy wyświetlacz - Radio ze zmieniarką Dokupione zostaly elementy foteli aby zrobic stołki z pamiecią 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 nie myślałem że to kiedyś napisze ale po ostatnim nawale srebrzynek milo ze jakiś czarnuch się pojawił. Na fotach prezentuje się bardzo fajnie. Kilka drobiazgów i będzie ogień Na plus: Silnik Kolor(chyba mam gorączkę) pakiet Koła Na pierwszy ogień do ogarniecia po fotach:) Brakujący czujnik parkowania Polerka lamp Progi, bo bardzo ich tu brakuje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Nooo sztos Co to za felga? Jaki rozstaw śrub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariel Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 konkret omega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 hehe fajna Omega gratki hmmm wydaje mi się ze gdzieś ja widziałem ... to nie ta z Wawy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMZESEK Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Teraz, Łukary napisał: hehe fajna Omega gratki hmmm wydaje mi się ze gdzieś ja widziałem ... to nie ta z Wawy? Tak, kupilem ja w listopadzie w Wawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMZESEK Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Generalnie to szukam aktualnie kompletnego naglosnienia BOSE, oraz ori tylnego zderzaka takiego jak na zdjeciu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMZESEK Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 20 minut temu, Grzegorz89 napisał: Nooo sztos Co to za felga? Jaki rozstaw śrub? Borbet H XA 20 cali ANTHRACITE, opony 245 30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 7 minut temu, RAMZESEK napisał: Generalnie to szukam aktualnie kompletnego naglosnienia BOSE, oraz ori tylnego zderzaka takiego jak na zdjeciu... A z twoim co jest nie tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMZESEK Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Teraz, skit napisał: A z twoim co jest nie tak? Moj zderzak to niestety laminat.. ubolewam na tym strasznie. Zapewne sami wiecie jak to jest spasowac idealnie laminat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Teraz, RAMZESEK napisał: Moj zderzak to niestety laminat.. ubolewam na tym strasznie. Zapewne sami wiecie jak to jest spasowac idealnie laminat... Jestes pewien? Generalnie laminat nie ma zaslepki na hak a Twój ma:) Chyba ze ktos porzezbił Ogólnie jak zakładałem pakiet to tez było strasznie ciężko o oryginał i tylny zderzak mam również z laminatu od wąskiego z okp. Moim zdaniem ze spasowaniem nie jest złe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMZESEK Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Teraz, skit napisał: Jestes pewien? Generalnie laminat nie ma zaslepki na hak a Twój ma:) Chyba ze ktos porzezbił Ogólnie jak zakładałem pakiet to tez było strasznie ciężko o oryginał i tylny zderzak mam również z laminatu od wąskiego z okp. Moim zdaniem ze spasowaniem nie jest złe Mozliwe ze ktos rzezbil. Znalazlem jeden zderzak w podobnej wersji stylistycznej ktory nie jest laminatem, ale na drugim koncu Polski. Srednio mi sie usmiecha jechac 650km po zderzak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 9 minut temu, RAMZESEK napisał: Borbet H XA 20 cali ANTHRACITE, opony 245 30 To było wyżej w opisie Bardziej chodziło mi o rozstaw śrub? et? szerokość? Pytam bo jest duża i nietypowa. Fajnie wygląda, sam też szukam czegoś ciekawego a wiem że o dobrych felgach pasujących P&P to można pomarzyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Teraz, RAMZESEK napisał: w podobnej wersji stylistycznej To jest odlew z orginalnego pakietu Irmschera pod duplex:) Ogólnie ciężki temat. Widzialem w handlu raptem parę sztuk i w cenach 1000-1500PLN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMZESEK Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Teraz, skit napisał: To jest odlew z orginalnego pakietu Irmschera pod duplex:) Ogólnie ciężki temat. Widzialem w handlu raptem parę sztuk i w cenach 1000-1500PLN No wlasnie ten ktory lezy w Szczecinie nie jest pod duplex Czyli pozostaje mi spasowanie tego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMZESEK Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Teraz, Grzegorz89 napisał: To było wyżej w opisie Bardziej chodziło mi o rozstaw śrub? et? szerokość? Pytam bo jest duża i nietypowa. Fajnie wygląda, sam też szukam czegoś ciekawego a wiem że o dobrych felgach pasujących P&P to można pomarzyć Sorki, ET bodajze 45, a rozstaw 5x110. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Teraz, RAMZESEK napisał: No wlasnie ten ktory lezy w Szczecinie nie jest pod duplex Czyli pozostaje mi spasowanie tego. Mówisz o zderzaku @piiiotrek No nie jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMZESEK Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Teraz, skit napisał: Mówisz o zderzaku @piiiotrek No nie jest Mozliwe, przelecial mi jego post z gratami do omegi na fejsie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Kozak kolor ! Najładniejszy:* tyly mamy podobne moglbys zrobic wiecej for czujnikow parkowania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 fajna, jak sie jezdzi na takich 20? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMZESEK Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 2 minuty temu, patryk2828 napisał: fajna, jak sie jezdzi na takich 20? Kiedys ktos mi powiedzial ze na niskim profilu i wielkich felach jezdzi sie jak wozem drabiniastym... ale jak jezdzi sie wozem drabiniastym? ....Teraz juz wiem w Astrze mam gwint kv v2 i kola 18 , opony 215 35 -komfort znikomy, o dziwo w Omedze na tych kolkach jest o niebo lepiej niz w astrze. Zapewne przez to ze mam serie zawias Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Zacna jest. Te koła mi chodziły po głowie jak były na olx. Ale bałem się jak z dopasowaniem przez ich et. Ogólnie cacy. Dawaj z nią na zlot to na żywo obczaimy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasió Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Bardzo ładna! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorz Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 (edited) Widzę, że zapro od raz przyjęte Na life to robi robotę Edited April 11, 2018 by Gregorz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Piekna ale rzeczywiście brakuje progów z pakieta jakieś jeszcze plany ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts