recces Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 Mam pytanko odnośnie przewodu paliwowego (bydlakowi zachciało się ciec ) -kombinować i zamawiać (pewnie przez ASO tylko) czy wywalić całość i położyć jakiś zamiennik (lub "wstawkę"). Cieknie przy prawym tylnym kole, pacjent w klekocie (szklarnia), i jak widzę, to oryginał jest w odcinkach, montowany na szybko złączki. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_konto_usuniete Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 W mnie też miałem awarię podczas wymiany filtru paliwa. Szybko-złączka się urwała. Zastąpiłem połączenie specjalnym przewodem do paliwa i 2 opaski. I na razie mam spokój. Obecnie wygląda tak. Ale zamierzam zrobić jak było przedtem. Tylko muszę gdzieś poszukać fragment przewodu z szybko-złączką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 Zrób normalnie na opaske i tyle? Jak nie to szukaj ori węża z szybkozłączką i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 @Misiek następnym razem kup lepszy filtr paliwa Mann, knecht to są dobre filtry 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_konto_usuniete Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 [mention=483]Misiek[/mention] następnym razem kup lepszy filtr paliwa Mann, knecht to są dobre filtry Ten kupiłem na szybkiego. Myślałem wcześniej o oryginalnym GMWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 4 godziny temu, Misiek napisał: Ten kupiłem na szybkiego. Myślałem wcześniej o oryginalnym GM Tez mógłby być ale nie wiem czy nie taniej będzie ten co podałem wyżej 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
recces Posted May 5, 2018 Author Share Posted May 5, 2018 W dniu 24.04.2018 o 19:01, Vision95 napisał: Zrób normalnie na opaske i tyle? Jak nie to szukaj ori węża z szybkozłączką i tyle Zakup oryginału nowego, to jak poszukiwanie dziewicy w gimnazjum ;) Wymieniony odcinek na miedź w izolacji. Kolejne mission impossible- zlikwidować wycieki oleju, i pogonić na chwilę rudą, bo zza okna słychać, jak chrupie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts