WOY Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 Gdzie dokładnie znajduje się ten czujnik, bo szukałem już na forach ale zlokalizować nie mogę. Wcześniej raz działał raz nie działał a teraz chyba kompletnie padł, bo na komputerze pokazuje mi tylko błąd temp i żadna inna opcja nie da się włączyć. Ostatni popadał deszcz i zaczął działać ale tylko na chwilkę, więc może kostka nie styka? A wcześniej jak działał to pokazywał np -27 stopni przy +10 Szukałem w lewej części zderzaka ale nie dałem rady namierzyć tego usrojstwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 Jest na pewno w dolnej części zderzaka na środku. A klima ci działa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 W "b" jest z lewej strony zderzaka. Dobrze poszukaj napewno tam jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 Oczywiście prawidłowe "lewo", z poziomu kierowcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted May 29, 2018 Author Share Posted May 29, 2018 UniqueTM, Klima nie działa, bo mi znajomy mechanik ukręcił zawór ciśnieniowy ... Trzeba wymienić cały osuszacz albo pospawać co zepsuł ...Grzegorz89 Szukałem nawet z poziomu podnośnika i nie znalazłem Ktoś ma jakąś fotkę jak to usrojstwo wygląda? Byłbym wdzięczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 Teraz, WOY napisał: UniqueTM, Klima nie działa, bo mi znajomy mechanik ukręcił zawór ciśnieniowy ... Trzeba wymienić cały osuszacz albo pospawać co zepsuł ... Rozumiem, pytam, bo u mnie obecnie brak czujnika powoduje brak reakcji klimatronika, działa tylko na LOW. Ja bym nie spawał, lepiej chyba wymienić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted May 29, 2018 Author Share Posted May 29, 2018 Już nawet wyciągnąłem to przy ostatnim wyciąganiu chłodnicy klimy ale jakoś brak weny na dalsze prace, bo czynnik drogi w wuj ostatnio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 Teraz, WOY napisał: Już nawet wyciągnąłem to przy ostatnim wyciąganiu chłodnicy klimy ale jakoś brak weny na dalsze prace, bo czynnik drogi w wuj ostatnio A to fakt, słyszałem o tym, że ceny z kosmosu są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted May 29, 2018 Author Share Posted May 29, 2018 Teraz już martwię się bardziej o nowy nabytek ale tym jeżdżę na co dzień i drażni mnie, że nie działa komp A w nowym też pusto w klimie A z tymi nowymi cenami to nawet po znajomości nabić 950 to już spora kasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted June 2, 2018 Author Share Posted June 2, 2018 Ma ktoś może zdjęcie jak to wygląda? Gdzie dokładnie szukać? Chyba zderzaka nie trzeba ściągać? Od której strony najlepiej się dostać do kostki, bo prawdopodobnie to ona jest problemem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts