Gregorz Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Witam. W końcu zebrałem sie wymienić pompkę przy chłodnicy ale nie ma napięcia na wtyczce. Po zgaszeniu auta gdy wentylator kręci powinna się załączyć, ale żaden prąd sie nie pojawia. Gdzie jest jakiś przekaźnik który ja załącza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 sprawdz po kablach kurde nie pamietam czy w tym przypadku ale lubiały sie przecierać pompka na krótko smiga ?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorz Posted June 9, 2018 Author Share Posted June 9, 2018 (edited) Pompkę mam od @skitwięc nawet nie sprawdzałem...musi chodzić. Kable idą w wiazce przy aku weź to pruj wszystko... Edited June 9, 2018 by Gregorz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 no w okolicach aku chyba lubi sie przecierac tylko nie wiem czy to ta wiazka czy od halogenów hehe xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 1 godzinę temu, Gregorz napisał: Pompkę mam od @skitwięc nawet nie sprawdzałem...musi chodzić. Kable idą w wiazce przy aku weź to pruj wszystko... Sprawdz na wszelki. Roznie bywa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts