WOY Posted June 22, 2018 Share Posted June 22, 2018 Czy ktoś z okolic Warszawy ma OP-COM-a i byłby tak miły i udostępnił mi go na chwilkę w celu zbadania błędów innych niż silnikowe? Oczywiście podjadę we wskazane miejsce z zapasem jakiegoś browara czy kto co lubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Siema okolice Grójca pasuje ? Tylko raczej nie w weekend Chyba ,że możesz sie wstrzymać 21 spot bedzie i pewnie w wawce więc możesz podjechać wtedy . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted June 23, 2018 Author Share Posted June 23, 2018 Sie ma Jest kawałek i jak nie znajdzie się ktoś bliżej to chętnie skorzystam 21.07 ten spot? Jakoś mi się z tym nie śpieszy ale do 21 to jeszcze dużo czasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skroba Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 W dniu 23.06.2018 o 16:28, WOY napisał: Sie ma Jest kawałek i jak nie znajdzie się ktoś bliżej to chętnie skorzystam 21.07 ten spot? Jakoś mi się z tym nie śpieszy ale do 21 to jeszcze dużo czasu WOY wejdź w temat Spoty Regionalne województwo Mazowieckie i włącz tam powiadomienia - będziesz na bieżąco A do 21.07 szybko zleci i mam nadzieję, że się stawisz na spociku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 A tak nawiasem mówiąc kolego @WOY jak byś uzupełnił profil było by znacznie łatwiej, bo jak sam wiesz woj. Mazowieckie jest duże. Płock i Radom są w Mazowieckim ale ktoś między tymi miastami nie będzie się jeździł podłączyć tylko pod kompa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted June 27, 2018 Author Share Posted June 27, 2018 1 godzinę temu, Skroba napisał: A do 21.07 szybko zleci i mam nadzieję, że się stawisz na spociku W sumie to prawie miesiąc i kto to wie co się będzie działo wtedy ale będę obserwował i w miarę możliwości odwiedzę 1 godzinę temu, Aros napisał: A tak nawiasem mówiąc kolego @WOY jak byś uzupełnił profil było by znacznie łatwiej, bo jak sam wiesz woj. Mazowieckie jest duże. Płock i Radom są w Mazowieckim ale ktoś między tymi miastami nie będzie się jeździł podłączyć tylko pod kompa... Dlatego napisałem okolice Warszawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted August 29, 2018 Author Share Posted August 29, 2018 Temat nadal aktualny bo spota nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martyman Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 Podjedź do Ząbek to podepniemy Opel Scanner z laptopem i sprawdzisz wszystko co chcesz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted August 31, 2018 Author Share Posted August 31, 2018 Ok, dzięki za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts