Popular Post mafik Posted June 24, 2018 Popular Post Share Posted June 24, 2018 (edited) Hej, Przedstawiam Wam mój nie dawny nabytek w postaci Omegi B 2.5 v6 z 1996 roku. Jest to moja 4 omega, bo dwóch OA 2.0 i i jednej OB 2.0. Poniżej zdjęcia zaraz po zakupię i umyciu samochodu. Samochód posiada wlepy forumowe, jednak nie mogłem znaleźć żadnego tematu. Błotnik został już podmieniony na czarny, tylny zderzak muszę ogarnąć i spolerować klosze lamp oraz spasować trochę lepiej przód. Zdjęcia wnętrza wrzucę jak je porządnie wysprzątam i poskładam, bo jedne tylne drzwi się nie otwierają i aktualnie nie mają boczka oraz brakuję paru plasitków Pod maską jak na razie zostały ogarnięte podciśnienia, bo większość była nie podpięta. Trzeba będzie trochę uporządkować gaz i znaleźć wyciek oleju I na koniec jedno zdjęcie z moją drugą skarbonką, na zdjęciu już wymieniony błotnik i pryśnięte lampy: Pozdro! Edited June 24, 2018 by mafik 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 Witaj, fajnie że wybrałeś 2.5v6 też mam ten motor po kapitalce w bfl Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 Widać przed tobą sporo pracy będzie po stanie auta, w razie pytań pomocy pisz na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafik Posted June 24, 2018 Author Share Posted June 24, 2018 17 minut temu, PawelP napisał: Witaj, fajnie że wybrałeś 2.5v6 też mam ten motor po kapitalce w bfl Ten samochód sam mnie wybrał Jak do niej wsiadłem to stwierdziłem że trzeba wrócić do omegi 15 minut temu, PawelP napisał: Widać przed tobą sporo pracy będzie po stanie auta, w razie pytań pomocy pisz na forum Roboty trochę będzie, najważniejsze że buda się trzyma dosyć dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscorelli Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 To nie czasem omega Gienka? @gienio79 ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 Jakieś plany masz co do auta? Będziesz modzic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 46 minut temu, mafik napisał: Omegi B 2.5 v6 z 1996 roku Witaj Auto z 1996 a przód po Fl, jak dla mnie średnio, miałem nadziej, że zagości tu OB w czystej postaci, bo ich coraz mniej. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 42 minuty temu, B0Cygano napisał: miałem nadziej, że zagości tu OB w czystej postaci, bo ich coraz mniej Jak znajdę chwilkę to może coś naskrobię ale na ten czas trzeba się zachwycać tym co jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 miałem sam brać za tą cenę, ale już było zarezerwowane ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Witaj Pamiętaj żeby obie skarbonki traktować tak samo, bo jedna się obrazi i przestanie współpracować 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafik Posted June 25, 2018 Author Share Posted June 25, 2018 14 godzin temu, PawelP napisał: Jakieś plany masz co do auta? Będziesz modzic? Coś na pewno będę modził, jak na razie muszę ją trochę ogarnąć 14 godzin temu, B0Cygano napisał: Witaj Auto z 1996 a przód po Fl, jak dla mnie średnio, miałem nadziej, że zagości tu OB w czystej postaci, bo ich coraz mniej. Mi się właśnie bardzo ten przód podoba 7 godzin temu, Grzegorz89 napisał: Witaj Pamiętaj żeby obie skarbonki traktować tak samo, bo jedna się obrazi i przestanie współpracować Niestety pamiętam o tym, nie ma lekko Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHMED25 Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 14 godzin temu, Boscorelli napisał: To nie czasem omega Gienka? @gienio79 ? Tak to raczej ona Link to comment Share on other sites More sharing options...
NerwuS13 Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Wszystko fajnie ale szkoda, że przód z FL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 pamiętam ją jak była w rękach @gienio79. BYła naprwde lalka. Ktos przez 2 lata ją trochę zmęczył. Ale mimo to nadal prezentuje się bardzo fajnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Witamy w naszych skromnych progach. Tak na szybko nawet nie jarnąłem się że to By przedliftowa Maska mnie zmyliła. Udanej eksploatacji i bezawaryjności.Wymiziane Samsungiem Galaxy S7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post omega2001 Posted June 25, 2018 Popular Post Share Posted June 25, 2018 Dobry kolor Mam nadzieje, że powróci jeszcze do tak zadbanego stanu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 @mafik kiera irka jest czy tez ktos zajumał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Fajnie ze wrocila do żywych trzeba wziac pod uwage ze to auto bylo vale malowane bo wczesniej troszke inaczej wygladalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Ci co nie znaja mogo nie wierzyc ze to ta sama omega ale na dowod jest na filmiku 1:45 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafik Posted June 25, 2018 Author Share Posted June 25, 2018 1 godzinę temu, omega2001 napisał: Dobry kolor Mam nadzieje, że powróci jeszcze do tak zadbanego stanu Do podobnego stanu będę dążył Godzinę temu, skit napisał: @mafik kiera irka jest czy tez ktos zajumał? Była kiera irka i dekory jak ją oglądałem, ale zostały wyjęte bo mi się nie podobały , przez to cena była lepsza Jest zwykły kierat, ale czekam na kierownice od Vectry SRI Link to comment Share on other sites More sharing options...
gienio79 Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 3 godziny temu, omega2001 napisał: Dobry kolor Mam nadzieje, że powróci jeszcze do tak zadbanego stanu Nie ma szans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gienio79 Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 2 godziny temu, mafik napisał: Do podobnego stanu będę dążył Była kiera irka i dekory jak ją oglądałem, ale zostały wyjęte bo mi się nie podobały , przez to cena była lepsza Jest zwykły kierat, ale czekam na kierownice od Vectry SRI Tak ż ciekawości ile dałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gienio79 Posted June 25, 2018 Popular Post Share Posted June 25, 2018 Za moich czasów była tak jak powinna. Pozdrawiam całe elit. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted June 26, 2018 Share Posted June 26, 2018 No tu za Gienia jest w pyte stan... Porównując jaki jest teraz dzień do nocy , no ale Nowy Właściciel mowi ,że bedzie sie starał , oby starczyło zapału Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafik Posted June 26, 2018 Author Share Posted June 26, 2018 (edited) 13 godzin temu, gienio79 napisał: Tak ż ciekawości ile dałeś? Żadna tajemnica, 2500 PLN 9 godzin temu, Łukary napisał: No tu za Gienia jest w pyte stan... Porównując jaki jest teraz dzień do nocy , no ale Nowy Właściciel mowi ,że bedzie sie starał , oby starczyło zapału Pozdrawiam Powoli coś będą z nią działał, dlatego dzisiaj włożyłem ori radio z wbudowanym modułem BT. Do pełni sprawności muszę wymienić MIDa, bo nic na nim nie widać i podłączyć multifunkcje w kierownicy, bo nie działa Gałka tymczasowa, bo kupiłem ją bez jakiejkolwiek Pozdro! Edited June 26, 2018 by mafik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts