slawko Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 (edited) Kolezanki i koledzy. Jestem w trakcie uruchamiania hybrydy klimy z OB i OA w seniorce i potrzebuje pomocy teoretycznej. Gorąca prośba o schematy elektryczne klimy manualnej OB i OA. Bez tego cężko będzie mi ożenić tę klimę Pinologią czujników też nie pogardzę Edited July 3, 2018 by slawko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Tu masz wszystko tyle ze w języku wroga Z translatorem spokojnie do ogarniecia http://www.vectra16v.com/slp.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawko Posted July 3, 2018 Author Share Posted July 3, 2018 3 minuty temu, skit napisał: Tu masz wszystko tyle ze w języku wroga Z translatorem spokojnie do ogarniecia http://www.vectra16v.com/slp.html Dzięki serdeczne. Mam lekturę na wieczór 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 OA Opel_Omega_A-cz1.zip Opel_Omega_A-cz2.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawko Posted July 3, 2018 Author Share Posted July 3, 2018 3 minuty temu, robert514 napisał: OA Opel_Omega_A-cz1.zip Opel_Omega_A-cz2.zip Dzięki, przeszperam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawko Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 Schematy się przydały. Dzięki. Hybryda klim OA i OB ożeniona i tworzy poprawny związek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 1 godzinę temu, slawko napisał: Schematy się przydały. Dzięki. Hybryda klim OA i OB ożeniona i tworzy poprawny związek Ksiądz był czy egzorcysta żeby ozenek zrobić ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawko Posted July 5, 2018 Author Share Posted July 5, 2018 (edited) 10 godzin temu, Tazz napisał: Ksiądz był czy egzorcysta żeby ozenek zrobić ? Do takiego szatańskiego połączenia to tylko egzorcysta. Dla dodania smaczku powiem dokładnie jaki to związek : Elektryka została oryginalna z OA Sprężarka i przewody OB poza kawałkiem rurki z dyszą rozpreżną. Parownik OA Skraplacz corsa b. Edited July 5, 2018 by slawko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 1 minutę temu, slawko napisał: Do takiego szatańskiego połączenia to tylko egzorcysta. Dla dodania smaczku powiem dokładnie jaki to związek : Elektryka została oryginalna z OA Sprężarka i przewody OB po za kawałkiem rurki z dyszą rozpreżną. Parownik OA Skraplacz corsa b. Nie myślałeś żeby zostać chociaz pastorem? Do takiego ozenku są potrzebne stosowne uprawnienia a tak serio to szacun za robotę, wiedzę i umiejętności 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawko Posted July 5, 2018 Author Share Posted July 5, 2018 1 minutę temu, Tazz napisał: Nie myślałeś żeby zostać chociaz pastorem? Do takiego ozenku są potrzebne stosowne uprawnienia a tak serio to szacun za robotę, wiedzę i umiejętności To trwało rok. Zaczęło się jeszcze w poprzedniej seniorce. Wiedzę zdobywałem w trakcie i nie uniknalem głupich błędów, które dla kogoś znajacego temat byłyby tak głupie, że aż śmieszne. Ja po prostu jestem uparty, nie mam dwóch lewych rąk i mam dostęp do internetu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts