Opierdalejszyn Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 (edited) Witam wszystkich, Mam w B drzwi od bfl razem z wiązkami ale jest drobny problem. Drzwi pochodzą z anglika i obecnie zamienione mam strony lewa/prawa przy sterowaniu szyb i lusterek. Odczego to zależy? Winny panel czy wiązka? Edited July 4, 2018 by Opierdalejszyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Godzinę temu, Opierdalejszyn napisał: Witam wszystkich, Mam w B drzwi od bfl razem z wiązkami ale jest drobny problem. Drzwi pochodzą z anglika i obecnie zamienione mam strony lewa/prawa przy sterowaniu szyb i lusterek. Odczego to zależy? Winny panel czy wiązka? Czekaj bo nie kumam. Tzn masz panel w prawych drzwiach czy dziala odwrotnie? W sensie chcesz zamknąć prawe okno a otwiera się lewe? Panele są na 100% takie same ang/eu. Wiem bo sprzedałem pare z anglików Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opierdalejszyn Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 5 godzin temu, skit napisał: Czekaj bo nie kumam. Tzn masz panel w prawych drzwiach czy dziala odwrotnie? W sensie chcesz zamknąć prawe okno a otwiera się lewe? Panele są na 100% takie same ang/eu. Wiem bo sprzedałem pare z anglików Działa odwrotnie, cała wiązka przełożona z prawych drzwi do lewych. Czyli muszę przestudiowac schemat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 12 minut temu, Opierdalejszyn napisał: Działa odwrotnie, cała wiązka przełożona z prawych drzwi do lewych. Czyli muszę przestudiowac schemat Albo wiązki z europy wykminić..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opierdalejszyn Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 7 minut temu, skit napisał: Albo wiązki z europy wykminić..... Pewnie na tym się skończy. Może to być kwestia przepiecia jednego kabla, więc czemu nie spróbować? Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 19 minut temu, Opierdalejszyn napisał: Pewnie na tym się skończy. Może to być kwestia przepiecia jednego kabla, więc czemu nie spróbować? Dzięki Ja bym spróbował zamienić dwa zaznaczone niebieskie z dwoma czerownymi S39 to panel szyb w drzwiach kierowcy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts