Popular Post mafik Posted July 18, 2018 Popular Post Share Posted July 18, 2018 (edited) Siemanko, Chciałbym Wam przedstawił mój drugi samochód, a mianowicie jest to: BMW 520i z 1990roku w wyposażeniu bieda edyszyn oraz skrzynią automatyczną znaną z omegi. Babcia przeszła przeszczep całego napędu oraz wiązek elektrycznych z mojej poprzedniej e34 525i, której nie opłacało się reanimować. Posiadam ją już ponad 2 lata i w tym czasie zostało zmodyfikowane parę rzeczy. Z zewnątrz wpadły obrysówki, bledna na tylną klapę oraz przedni zderzak z wersji US, dołożone zostały spryski lamp przednich oraz tylne lampy Black hella. W środku dołożone zostało parę drewnianych dodatków takich jak: kierownica, gałka zmiany biegów (podświetlana), rygielki drzwi i półeczka koło lewarka zmiany biegów. Samochód stoi na customowym zawieszeniu gwintowanym oraz 18 calowych podróbkach BBS RS w szerokościach 8,5 i 9,5 cala z dystansem po 4cm na strone z przodu i tyłu No to teraz czas na zdjęcia: Zdjęcia z okolic dnia kupna z dołożoną bledną na tył: Tak wyglądała w międzyczasie: No i tak wygląda aktualnie: I to by było na tyle Pozdro! Edited July 18, 2018 by mafik 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 No remoncik byl ładny blacha zdrowa? Widzę ze wyposażenia tez przybyło z poprzedniej a powiedz mi czy za tylna rejestracje nie było jeszcze przypalu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafik Posted July 18, 2018 Author Share Posted July 18, 2018 22 minuty temu, Tazz napisał: No remoncik byl ładny blacha zdrowa? Widzę ze wyposażenia tez przybyło z poprzedniej a powiedz mi czy za tylna rejestracje nie było jeszcze przypalu? Od środka jedna dziurka, ale to teraz na zimę myslę że będzie ogarnięte Z tą tylną blachą nie jeżdżę zbyt długo, więc jeszcze nie wiem W razie czego normalna leży w bagażniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 (edited) BMW - oznacz Bądź Marce Wierny Aby kupić stare BMW, trzeba osiągnąć dwie rzeczy 1. Dojrzałość do marki, 2. Stan finansowy który pozwoli na odpowiednie utrzymanie auta. W BMW wartością nie są żadne dołożenia i modyfikacje, ale stan zbliżony do fabrycznego i wyposażenie w 100 % zgodne z vinem. A już jakieś czarne lampy, chińskie felgi, gwinty czy świecidełka w środku to jest wieś i obciach dla tego auta i jego majestatu. Życzę Ci powodzenia i jak najlepiej i mam głęboką nadzieje, że kiedyś obierzesz właściwą drogę i przywrócisz temu autu dawny blask i kierunek, który nadała mu fabryka produkując ten egzemplarz 28 lat temu. Edited July 18, 2018 by B0Cygano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Tazz Posted July 18, 2018 Popular Post Share Posted July 18, 2018 59 minut temu, B0Cygano napisał: BMW - oznacz Bądź Marce Wierny Aby kupić stare BMW, trzeba osiągnąć dwie rzeczy 1. Dojrzałość do marki, 2. Stan finansowy który pozwoli na odpowiednie utrzymanie auta. W BMW wartością nie są żadne dołożenia i modyfikacje, ale stan zbliżony do fabrycznego i wyposażenie w 100 % zgodne z vinem. A już jakieś czarne lampy, chińskie felgi, gwinty czy świecidełka w środku to jest wieś i obciach dla tego auta i jego majestatu. Życzę Ci powodzenia i jak najlepiej i mam głęboką nadzieje, że kiedyś obierzesz właściwą drogę i przywrócisz temu aut dawny blask i kierunek, który nadała mu fabryka produkując ten egzemplarz 28 lat temu. A ten znowu zaczyna Każdy robi auto pod siebie i jak mu się podoba... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 3 minuty temu, Tazz napisał: A ten znowu zaczyna Każdy robi auto pod siebie i jak mu się podoba... A temat jest po to aby przedstawić swoją opinię dla autora, nie zawsze będzie ona och, ach i bajera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mafik Posted July 18, 2018 Author Popular Post Share Posted July 18, 2018 Godzinę temu, B0Cygano napisał: BMW - oznacz Bądź Marce Wierny Aby kupić stare BMW, trzeba osiągnąć dwie rzeczy 1. Dojrzałość do marki, 2. Stan finansowy który pozwoli na odpowiednie utrzymanie auta. W BMW wartością nie są żadne dołożenia i modyfikacje, ale stan zbliżony do fabrycznego i wyposażenie w 100 % zgodne z vinem. A już jakieś czarne lampy, chińskie felgi, gwinty czy świecidełka w środku to jest wieś i obciach dla tego auta i jego majestatu. Życzę Ci powodzenia i jak najlepiej i mam głęboką nadzieje, że kiedyś obierzesz właściwą drogę i przywrócisz temu autu dawny blask i kierunek, który nadała mu fabryka produkując ten egzemplarz 28 lat temu. Akurat ten samochód w serii to nie było nic ciekawego, zwykłe biedne 520 w automacie, które ani nie miało nic ciekawego z wyposażenia oraz w ogólnie nie przyspieszało A tak poza tym to moje 3cie E34 i pierwsze trzymałem w serii, bo nie było mnie stać na studiach na jakiejś większe modyfikacje 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 9 godzin temu, B0Cygano napisał: BMW - oznacz Bądź Marce Wierny Aby kupić stare BMW, trzeba osiągnąć dwie rzeczy 1. Dojrzałość do marki, 2. Stan finansowy który pozwoli na odpowiednie utrzymanie auta. W BMW wartością nie są żadne dołożenia i modyfikacje, ale stan zbliżony do fabrycznego i wyposażenie w 100 % zgodne z vinem. A już jakieś czarne lampy, chińskie felgi, gwinty czy świecidełka w środku to jest wieś i obciach dla tego auta i jego majestatu. Życzę Ci powodzenia i jak najlepiej i mam głęboką nadzieje, że kiedyś obierzesz właściwą drogę i przywrócisz temu autu dawny blask i kierunek, który nadała mu fabryka produkując ten egzemplarz 28 lat temu. 8 godzin temu, mafik napisał: Akurat ten samochód w serii to nie było nic ciekawego, zwykłe biedne 520 w automacie, które ani nie miało nic ciekawego z wyposażenia oraz w ogólnie nie przyspieszało Przyznaję 100% racji... I uważam że tak jak wygląda obecnie jest spoko, do takich "katamaranów" pasuje styl nisko i szeroko W stanie fabryki to trzymał bym E9 a nie E34 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 15 godzin temu, B0Cygano napisał: BMW - oznacz Bądź Marce Wierny Aby kupić stare BMW, trzeba osiągnąć dwie rzeczy 1. Dojrzałość do marki, 2. Stan finansowy który pozwoli na odpowiednie utrzymanie auta. W BMW wartością nie są żadne dołożenia i modyfikacje, ale stan zbliżony do fabrycznego i wyposażenie w 100 % zgodne z vinem. A już jakieś czarne lampy, chińskie felgi, gwinty czy świecidełka w środku to jest wieś i obciach dla tego auta i jego majestatu. Życzę Ci powodzenia i jak najlepiej i mam głęboką nadzieje, że kiedyś obierzesz właściwą drogę i przywrócisz temu autu dawny blask i kierunek, który nadała mu fabryka produkując ten egzemplarz 28 lat temu. cytuję: "życie jest za krótkie żeby jeździć na serii" a BMW piękna 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mafik Posted September 1, 2018 Author Popular Post Share Posted September 1, 2018 Siema, Kolejna mała zmiana w samochodzie, a mianowicie założyłem przednie lampy zrobione na wzór BH: A tutaj parę ujęć z zeszłego weekendu, gdzie byłem na zlocie Lowdaily w Toruniu: Pozdro! 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbsmario Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Fajna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasió Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Wspaniała, niegdyś moje marzenie za ten TYŁEK. <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Konkretna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted November 10, 2018 Share Posted November 10, 2018 Kozak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts