Wiseguy Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 Objawy są takie że zapala mi się check engine jak jadę np. na piątym biegu i przekroczę 3 tyś obrotów. Na pierwszym biegu silnik ma mało mocy. Pompa wtryskowa była wymieniona, kolektor dolotowy wyczyszczony, zawór egr także. Mam teraz skręconą śrubę przy turbo (cięgiełko od gruszki) inaczej check wywala od razu po zapaleniu, nawet jak się nie zapali silnik nie ma siły wkręcać się na obroty. Nie mam pomysłu co może być przyczyną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 podciśnienia sprawdzałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 Podepnij kompa to się dowiesz Możesz sprawdzić podciśnienia jak i umyc zaworki od nich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts