CzasiU Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 Witam serdecznie Szukam osoby (ewentualnie zakład) która pospawa mi seryjny przedni zderzak na gładko (usunąć miejsce na rejestracje). Chodzi o samo spawanie bez malowania. Jestem z woj. Łódzkiego, więc fajnie jakby ktoś był z okolic ale nie koniecznie. Ktoś coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 @saint Ale w sanodmierzu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Mam ziomka ale w WGR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted July 24, 2018 Author Share Posted July 24, 2018 10 godzin temu, skit napisał: @saint Ale w sanodmierzu:) Saint nie ma czasu, zresztą do niego mam ok. 300km w jedną stronę 4 godziny temu, Aros napisał: Mam ziomka ale w WGR Jeżeli chodzi ci o Karola to chyba jest on najbliżej mnie 170km w jedną stronę i do niego byłbym w stanie pojechać. Sprawdzam jeszcze zakłady, może coś znajdę blisko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Nie, to mój kolega z poprzedniej pracy (nie omegowicz) ale dobry lakiernik powinien bez problemu to pospawać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted July 24, 2018 Author Share Posted July 24, 2018 @Aros gdybyś mógł się wstępnie zapytać ile by kosztowała taka operacja i czy w ogóle podjąłby się to byłbym ci wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 W niedziele będę się z nim widział albo w poniedziałek bo odstawiam mu auto do malowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted July 24, 2018 Author Share Posted July 24, 2018 51 minut temu, Aros napisał: W niedziele będę się z nim widział albo w poniedziałek bo odstawiam mu auto do malowania Ok. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 A nie chcesz irka na przod ori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted July 25, 2018 Author Share Posted July 25, 2018 8 godzin temu, Grabarz napisał: A nie chcesz irka na przod ori? Może to zabrzmi głupio i niektórzy za to by mnie wywalili z forum, ale nie bardzo mi się podoba Irmek. Może kiedyś się przekonam, ale póki co jakbym dostał nawet zderzak za free to bym go nie założył. Jakiś taki kijowy gust mam 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 To faktycznie kijowy gust masz 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 W dniu 24.07.2018 o 11:37, Aros napisał: W niedziele będę się z nim widział albo w poniedziałek bo odstawiam mu auto do malowania @Aros jeśli możesz też mi napisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts