Wacek Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 Siemanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Wacek Posted July 23, 2018 Author Popular Post Share Posted July 23, 2018 (edited) Przedstawiam wam Omegę którą znacie, bo zakupioną od klubowicza zawbara W planach mam ją utrzymać i doprowadzić do lepszego stanu 1. Naprawa świrujących sond lambda za katami (jak ktoś ma jakieś rady jak je emulować to będę wdzięczny) 2. Usunięcie nalotów rdzy + poprawki lakiernicze 3. W międzyczasie poprawa wyglądu wnętrza - wymiana wytartych plastików itd. Edited July 23, 2018 by Wacek 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasió Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Śliczna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Ładna ładna I w jednym z niewielu kolorów które naprawdę pasują do omegi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Fajne to mosz. Fajnie widzieć kolejny zacny krążownik na Śląsku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 No to pytanko, faktycznie ona ma silnik po remoncie jak sprzedający pisal w ogłoszeniu?sprawdzales ? Masz dokumenty na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 1 godzinę temu, PawelP napisał: No to pytanko, faktycznie ona ma silnik po remoncie jak sprzedający pisal w ogłoszeniu?sprawdzales ? Masz dokumenty na to? Silnik remontował @barteklodz a ja go wyjmowałem i wkładałem Gratulacje zakupu, znam auto i mimo kilu drobiazgów do poprawienia jest zachowane w naprawdę fajnym stanie. Niech służy:) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Z wkładania silnika i swapa na manual 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Szczerze to auto robi wrażenie w tym kolorze, te felgi potęgują wygląd lampy czarne i dokladka zderzaka, podoba mi się ta Omega, życzę bezawaryjnosci i gratuluję wyboru 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 podoba mi się strasznie, lotki na tył brakuje jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 30 minut temu, patryk2828 napisał: podoba mi się strasznie, lotki na tył brakuje jeszcze Dokładnie tak. Miał być prodrive z tego co wiem, ale chyba zaginęła u lakiernika mam nadzieje że kolega @Wacek pójdzie ta drogą bo auto śliczne ale strasznie goła ta dupa @Grabarz ma chyba irmschera orginał na sell z mojej klapy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZawBar Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Dbaj bo warto a będzie długo oko cieszyła ☺ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 12 minut temu, skit napisał: Dokładnie tak. Miał być prodrive z tego co wiem, ale chyba zaginęła u lakiernika mam nadzieje że kolega @Wacek pójdzie ta drogą bo auto śliczne ale strasznie goła ta dupa @Grabarz ma chyba irmschera orginał na sell z mojej klapy irmscher tutaj by siadł idealnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 1 minutę temu, patryk2828 napisał: irmscher tutaj by siadł idealnie Tam jest klapa na cleara zrobinona bez znaczków wiec tym bardziej 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NerwuS13 Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Ładna sztuka Większe heble by się przydały pod to koło 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wacek Posted July 24, 2018 Author Share Posted July 24, 2018 (edited) Dzięki za miłe komentarze I tak jak mówiłem poprzedniemu właścicielowi, będę dbał o nią. Dzięki za fotkę z remontu silnika Edited July 24, 2018 by Wacek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosakuba Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 5 godzin temu, skit napisał: Dokładnie tak. Miał być prodrive z tego co wiem, ale chyba zaginęła u lakiernika mam nadzieje że kolega @Wacek pójdzie ta drogą bo auto śliczne ale strasznie goła ta dupa @Grabarz ma chyba irmschera orginał na sell z mojej klapy Ja ja skit biorę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Pikna bestia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Lotka niekatualna sprzedana a omcia fajna i w eberze miala okazje zagoscic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Jaka nazwę mają felgi w twojej omie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 1 godzinę temu, PawelP napisał: Jaka nazwę mają felgi w twojej omie? irmscher GT-Star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 Jakie masz opony na tych felgach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wacek Posted October 7, 2018 Author Share Posted October 7, 2018 (edited) Sorry, ze dopiero teraz, opony to 235/35/R19 Edited October 7, 2018 by Wacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts