Trawal Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Witam, Podejrzewam nieszczelność w układzie dolotowym w mojej omie, bo nie ma mocy, kopci jak smok i więcej pali. Stąd pytanie - jak i gdzie sprawdzić dolot? Jest na to jakiś sprytny sposób? Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 mozna kombinować z plakiem,ale u mnie jednym z objawów były dosc dziwne wskazania spalania chwilowego,w tragicznym stanie okazały sie uszczelki kolektora dolotowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Psikaj jakimś plakiem czy czymś takim po rurach dolotywch, jeżeli obroty na biegu jałowym wzrosną znaczy, że plak dostał się do środka, czyli nieszczelność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts