lukaszxx1990 Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Elo elo. Muszę podjąć decyzję czy pakować lodówkę z signuma, czy też pakować uniwersalną w bagażnik. 1. Jest to użyteczne czy bardziej bajer? 2. Jak wygląda montaż? 3. Na necie dostępne są lodówy ze stacją, nie ma natomiast tego badziewia montowanego do tunelu. 4. Wymiary szerokość / długość / wysokość, mam 2 foteliki na kanapie i ciekawe czy się zmieści. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 18 minut temu, lukaszxx1990 napisał: Elo elo. Muszę podjąć decyzję czy pakować lodówkę z signuma, czy też pakować uniwersalną w bagażnik. 1. Jest to użyteczne czy bardziej bajer? Wchodzi tam 6 małych drinków Jack Daniels z colą Sam sobie odpowiedz:) 18 minut temu, lukaszxx1990 napisał: 2. Jak wygląda montaż? Dziura w wykładzinie, 2 śruby w tunelu, zasilanie i masa - ot cala fizjologia Z tego co wiem to nikt tego nie robił w kumbi więc warto przymierzyć od rafkego na ten przykład 19 minut temu, lukaszxx1990 napisał: 3. Na necie dostępne są lodówy ze stacją, nie ma natomiast tego badziewia montowanego do tunelu. Tak. Cieżko z tym na olx/allegro. Ja napisałem na fb na oploskiej grupie i się graty znalazły 20 minut temu, lukaszxx1990 napisał: 4. Wymiary szerokość / długość / wysokość, mam 2 foteliki na kanapie i ciekawe czy się zmieści. W sedesie 2 foteliki +lodówka na luzaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Ale z tego co kojarze podlokietnik w sedanie jest szerszy biz w kombi chyba ze mi sie wydaje i tu moze buc problem z zaczepieniem lodowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 Ja bym wrzucił lodówkę w bagażnik. Zawsze możesz ją otapicerować na wzór wykładziny bagażnika i zabrać ze sobą nad wodę. Temat lodówki z signum odpuściłem jak powiedzieli mi o jej pojemności Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skroba Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 19 godzin temu, lukaszxx1990 napisał: Jest to użyteczne czy bardziej bajer? Jedno pętko kiełbasy i dwa browary. Jak tobie wystarczy ok. Dla mnie za mało i jedzenia i jak najbardziej picia!! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosakuba Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 Ja kupiłem cały zestaw właśnie na grupie Opla na fb dałem post i gość się zgłosił z gniazdem zaslepka itp ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts