Hubi Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 Siemanko mam taki problem ze auto mi faluje na biegu jalowym. Wymieniłem przepływomierz wyczyściłem przepustnice ogarnąłem katalizatory i jest trochę lepiej lecz nie do konca. Teraz rzadziej się to dzieje. Falowanie przeważnie znika gdy jeżdżę agresywniej. Do tego mam 3 błędy które pojawiają się losowo p0120 p0130 p0170. Jak jeden z tych błędów się pokaże i go usunę to po jakimś czasie pokazuje się losowy z nich. Gdzieś na okp znalazłem temat i pisali tam że może to być wina alternatora. Co o tym myślicie ?? I wiem że mam alternator do zrobienia bo napięcie mi skacze. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 Jeśli altek do zrobienia tak czy siak, to ja bym od tego zaczął, prędzej czy później cie to nie minie, a być może zaoszczędzisz sobie zbędnych nerwów i wydatków.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts