PawelP Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Witam brak sterownia lewą szybą od pasażera, taka usterka, przycisk od elektrycznej szyby z tyłu niepodswietla się, został podmieniony przycisk i dalej to samo, macie może jakieś rozwiązanie?? Sprawdzę jeszcze czy dochodzi prąd do silniczka mechanizmu i stan kabli przy słupku, a może modul komfortu swiruje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Jak od pasażera to prawą Niestetu miernik w dłoń i po kolei sprawdzać czy sie pojawia napiecie na stykach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted August 22, 2018 Author Share Posted August 22, 2018 Dzieki skit za radę, okazało się że przy słupku za kierowcą kable były urwane i przerwane lutownica w dłoń termokurcze i taśma klejąca materiałowa,takze temat rozwiązany, szyba działa oraz podswietlenie w drzwiach ,no źle napisałem u góry z której strony, poprawiam za kierowca z tyłu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariel Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Ja również mam problem z tylnia szyba od kierowcy. Z tym ze u mnie przycisk sie podświetla. Szyba otwiera sie tylko z panelu ktory znajduje sie w drzwiach kierowcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted August 22, 2018 Author Share Posted August 22, 2018 Sprawdź wtyczkę w słupku czy przewody całe być może jeden uszkodzony albo podmien przycisk sterownia z drugiej strony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts