maniack Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Witajcie wczoraj jeżdżąc zapalił mi się check, popołudniu zczytujac błędy wyskoczył mi oto takie dwa P0130 i P0150 prosze o pomoc w rozszyfrowaniu od czego zacząć sprawdzanie?? Z góry dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniack Posted August 29, 2018 Author Share Posted August 29, 2018 Chodzi o silnik 2,6v6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 2 pierwsze sondy wywaliło.... ja bym zaczął od sprawdzenia stanu świec, cewek i czy nie masz oleju w gniazdach, to najczęstsze przyczyny błędów sond. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniack Posted August 29, 2018 Author Share Posted August 29, 2018 Ok dzięki bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek2382 Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 U mnie takie same błędy ostatnio wywaliło ale po zmianie silnika z 2.6V6 na 3.2V6. Może to byc spowodowane tym, że np zostawiłem wtryski z 2.6V6 bo świece maja na pewno sucho, a i one sa w dobrym stanie. Ogólnie to mam z tym swape związawe więcej problemów i nie wiem czy nie założyć osobnego tematu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts