kukiz87 Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Orientuje się ktoś może od czego są tr 2wtyczki ? obie są obok siebie , obok zbiorniczka wyrównawczego , jedna więszka , a ta druga mala jest połączona ze sobą ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Ta mała może być od zbiorniczka wyrównawczego, dokładnie od poziomu płynu chłodniczego. Masz zmostkowaną pewnie dlatego, że czujnik nie działa i wywalał błąd na desce. Obecnie tego błędu nie masz. Tak mi się przynajmniej wydaje. Odnośnie taj dużej to nie wiem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 9 godzin temu, kukiz87 napisał: Orientuje się ktoś może od czego są tr 2wtyczki ? obie są obok siebie , obok zbiorniczka wyrównawczego , jedna więszka , a ta druga mala jest połączona ze sobą ;/ Ta mala od czujnika poziomu płynu tak jak pisał @Misiek. Pokaz lepszą fotkę tej duzej bo na tym nie za wiele widac. Aha i uzupełnij profil. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Dużą podejrzewam od tempomatu ale nie jestem pewien do końca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts