mvf Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Siema Mam problem taki że cały czas działa mi panel od szyb po wyciągnięciu kluczyka, zamknięciu drzwi itp moge wrocic za godzine i otworze szyby bez wkladania kluczyka. Omega bfl ale przekaznik czasowy nad nogami pasazera u mnie nie wystepuje. Podmienialem moduł konfortu i to samo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 A tam nie powinien iść Plus po stacyjce i Plus z aku? Może masz tylko jeden i to zle podpięty? Albo w samym przelaczniku masz jakąś zwore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_v6 Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 albo zobacz czy jak wyjmujesz kluczyk ze stacyjki to ci wkład odbija do końca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted September 26, 2018 Author Share Posted September 26, 2018 9 godzin temu, Tazz napisał: A tam nie powinien iść Plus po stacyjce i Plus z aku? Może masz tylko jeden i to zle podpięty? Albo w samym przelaczniku masz jakąś zwore Nie dopiero po jakimś czasie lub trzasięciu drzami powinien przestać działać. 7 godzin temu, Misiek_v6 napisał: albo zobacz czy jak wyjmujesz kluczyk ze stacyjki to ci wkład odbija do końca. Odbija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts