PawelP Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Kiedyś był z nim problem a teraz wogóle niedziała ,można go jakoś naprawić? jest do niego jakiś bezpiecznik czy coś? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 A na krótko działa? Jak nie to znaczy że padł, najszybciej kupić inny sprawny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted October 5, 2018 Author Share Posted October 5, 2018 Prąd we wtyczce jest ale siłownik ani drgnie, kilka kilometrów odemnie stoi oma polift sedan w moim kolorze więc podjadę do gościa po drugi siłownik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Podjedź, sprawdź czy działa, zapłać albo i nie i po problemie ps. Kolor auta nie ma znaczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted October 5, 2018 Author Share Posted October 5, 2018 Tak tylko napisałem że w moim kolorze bo może co się przyda stoi na części Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Podłącze się pod temat bo u mnie też dziadostwo przestało działać, ręcznie przesuwa się, a po podpięciu wtyczki zero reakcji. Jakie napięcia powinny być we wtyczce w momencie otwierani i zamykania, bo chciałbym to sprawdzić aby wykluczyć, że problem nie leży w instalacji a w samym siłowniku. a przy podpięciu na krótko ma znaczenie plus i minus ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 36 minut temu, B0Cygano napisał: Podłącze się pod temat bo u mnie też dziadostwo przestało działać, ręcznie przesuwa się, a po podpięciu wtyczki zero reakcji. Jakie napięcia powinny być we wtyczce w momencie otwierani i zamykania, bo chciałbym to sprawdzić aby wykluczyć, że problem nie leży w instalacji a w samym siłowniku. a przy podpięciu na krótko ma znaczenie plus i minus ? Nie ma znaczenia jak podepniesz plus bo będzie albo otwierać albo zamykać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 12 volt jest na siłowniku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted August 11, 2019 Author Share Posted August 11, 2019 Już dawno kupiłem drugi sprawny silownik więc temat zamykam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts