Pabloo Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Witam, potrzebuje wsparcia. Będę instalował zestaw Bose. Przeczytałem gdzieś na innym forum, że w blasze pod tylną półką są fabrycznie wycięte otwory i zasłonięte jedynie zaślepkami, które łatwo wyłamać. Zajrzałem od spodu i okazuje się, że nic podobnego. Jest jednolita blacha... Czy ma ktoś z Was fotki jak fabrycznie są wycięte w blasze te otwory pod suby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Hubi ty przerabiales ten temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 hmm masz butle z gazem ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 ja to ogolnie staelarz mialem i sobie z niego odrysowalem gdzie ma byc dziura ale było jebania z tym sporo bo nie ma dojscia najlepiej jak by butli nie było i od spodu wycinac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pabloo Posted October 16, 2018 Author Share Posted October 16, 2018 Niestety jest walec w bagażniku. Nie masz jakiejś fotki tych dziur albo jakiegoś rysunku z wymiarami? A ten stelaż jak wygląda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 W dniu 14.10.2018 o 15:55, Pabloo napisał: Witam, potrzebuje wsparcia. Będę instalował zestaw Bose. Przeczytałem gdzieś na innym forum, że w blasze pod tylną półką są fabrycznie wycięte otwory i zasłonięte jedynie zaślepkami, które łatwo wyłamać. Zajrzałem od spodu i okazuje się, że nic podobnego. Jest jednolita blacha... Czy ma ktoś z Was fotki jak fabrycznie są wycięte w blasze te otwory pod suby? @Tygrys mial przygotowane szablony kiedyś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Od Tygrysa przywoziłem dla Hubiego A gdzie tera są to ja już nie wiem Hubi wiesz coś na te tematy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosakuba Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Szablony pod bose są u mnie aktualnie jakby który chciał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brandonroy7 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Też mam jakby co, blaszane wycięte z dawcy i zostawione do przypasowania, jakby komuś się chciało w to bawić jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts