Jump to content

Bose, roleta...

Yasió

Recommended Posts

Mam na sprzedaż  wzmacniacz, wiązkę kompletną  i głośniki oraz półkę na wzmacniacz  z bagażnika i osłony głośników  na półkę z tyłu 

• Like 1

Chyba Pawłowi chodzi o półkę na wzmacniacz, ten plastik do bagażnika. To są części do B FL? W jakim kolorze te maskownice? Jeśli Yasió nie będziesz ich brał to może ja się zdecyduję, chociaż najchętniej też kupiłbym kompletną półkę pod Bose z roletą...

Prośba o info jeśli maskownice jednak nie zostaną sprzedane. :) Swoją drogą masz może zdjęcie obrazujące jak wyglądała półka z tymi maskownicami? Miałeś szarą czy czarną półkę? U mnie jest ciemnoszara i zastanawiam się czy czarne maskownice będą ok, czy raczej powinny być szare. Wiecie jak to było fabrycznie kompletowane jeśli chodzi o kolorystykę? :)

Bose tweeterow niewidzialem, chyba tylko ja nazywali bo Tweetery wyglądają tak samo jak w vectrze b, czy innych oplach  a loga bose na nich niewidac choć mogę się mylić ,jeśli ktoś zna różnice chętnie bym na to spojrzał, u siebie mam nowocześniejsze Tweetery  w obudowie oryginału o lepszym  paśmie przenoszenia  dźwięku i materiałach użytych 

3 godziny temu, Grabarz napisał:

Pasowac pasuja ale so bose wychodzily tweerery bose

misiek temat walkowany kiedysss :d twetery sa takie same :P w bosse i serii FL :) 

• Like 1

Zakupiłem wszystko od Pawisa.

Brakuje mi jeszcze półki z roletą i suba tak? :3

Roleta ma jakieś szyny przykręcane tam na podszybie? :)

17 minut temu, Grabarz napisał:

Udowodnie wam to :D

w fl sa zielone :D a w b sa czarne :P a oznaczenie twitków z FL i tej z bose FL sa takie same :d ale dawaj :D