advanced6x Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Jak w tytule. Z beżowym skórzanym wnętrzem. Zadbaną. Na alufelgach 16-17. Mile widziane ciemne szyby. Priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 (edited) Mam mega zadbana omege kombi 2.5dti automat 2002r. Ciemne skóry Dobrze zaplacisz to pomyśle nad sprzedażą. Do fulu brakuje haka i grzanej kanapy. Do drobnych napraw lakierniczych. Edited November 5, 2018 by danio 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advanced6x Posted November 5, 2018 Author Share Posted November 5, 2018 Śliczna. Ile cenisz? Zależało mi na kremie wewnątrz ale mozna to przeżyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Jaki masz budżet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Krem zawsze mozna przelozyc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Oj te czarnulki, ładna sztuka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advanced6x Posted November 5, 2018 Author Share Posted November 5, 2018 Fotele i boczki tak, gorzej z wykładzina podłogi i badaznika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advanced6x Posted November 5, 2018 Author Share Posted November 5, 2018 Zależy mi na zadbanym egzemplarzu. Wszystko robione na czas. Bez żadnej ryski wewnątrz itp. Wszystko działające. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advanced6x Posted November 5, 2018 Author Share Posted November 5, 2018 Przebieg nieistotny. Ważne serwisowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Fotele i boczki tak, gorzej z wykładzina podłogi i badaznika Zaden problem wszystko do zrobienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 No niewiem czy bez ryski znajdziesz ,mało kto dba o detale, przeważnie boczki podrapane panel kilmatronika w omegach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advanced6x Posted November 5, 2018 Author Share Posted November 5, 2018 No właśnie za tanie pieniądze kanapa na kołach więc większość nie dba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Bardzo zadbany egzemplarz ciężko dostać w Polsce, Podłokietnik często podprapany i się niezamyka , listwy w progach zniszczone, często brak zaslepek czy uszczelek, jak już znajdziesz taką naprawdę zadbana to już skarb, a przy dużym przebiegu każda ma coś do zrobienia od dołu do góry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advanced6x Posted November 5, 2018 Author Share Posted November 5, 2018 A powiedzcie mi jakiego materialu najlepiej uzyc na nowa podsufitke i kleju? Bo w mojej opada, gabka sie kruszy. Chce zdraoac calkiem to ustrojstwo i przykleic cos czarnego podatnego na wglebienia itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Wiem ze mam zadbany egzemplarz i za grosze go nie oddam. Trzeba troszku ruda wygonic ale wiele jej niema. Mechanicznie jest bdb Z gratami 14 bez 10. Za drogo, niech stoi sobie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariel Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 I silnik najlepszy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 40 minut temu, PawelP napisał: Bardzo zadbany egzemplarz ciężko dostać w Polsce, Podłokietnik często podprapany i się niezamyka , listwy w progach zniszczone, często brak zaslepek czy uszczelek, jak już znajdziesz taką naprawdę zadbana to już skarb, a przy dużym przebiegu każda ma coś do zrobienia od dołu do góry Ale pi*******z głupoty... połóż odpowiedni hajs to podłokietnik będzie działać. Kolejny co szuka igły za 4tyś? 39 minut temu, advanced6x napisał: A powiedzcie mi jakiego materialu najlepiej uzyc na nowa podsufitke i kleju? Bo w mojej opada, gabka sie kruszy. Chce zdraoac calkiem to ustrojstwo i przykleic cos czarnego podatnego na wglebienia itp Po co te rozkminy w temacie kupie? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advanced6x Posted November 5, 2018 Author Share Posted November 5, 2018 Sorry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 W Polsce to tylko diesla można kupić w miarę zadbanego, ale owszem bardzo ciężko, wersji benzynowej brak. Bierz od @danio wygląda ok a i człowiek wydaje się być konkretny Choć stara zasada mówi "nigdy nie kupuj auta od Polaka" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advanced6x Posted November 5, 2018 Author Share Posted November 5, 2018 Chcę kupić nie perełkę lecz po prostu zadbany egzemplarz który był traktowany jak sama klasa modelu wskazuje. Ten Dania z wyglądu jest piękny. Cena 14 trochę duża... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Klasycznie, albo kupujesz auto za 4 tys co okazuje sie gruzem albo płacisz konkretnie ale masz pewniaka, nie wierze ze kupisz tanio i zadbany egzemplarz a sam wiem ile zrobilem przy moim dti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 (edited) 16 minut temu, advanced6x napisał: Chcę kupić nie perełkę lecz po prostu zadbany egzemplarz który był traktowany jak sama klasa modelu wskazuje. Ten Dania z wyglądu jest piękny. Cena 14 trochę duża... 14 to dużo za zadbany egzemplarz skit gdzie jesteś Kup za 8 i włóż drugie tyle żeby doprowadzić to stanu w którym można auto używać ( nie gruz który może przewiezie z punktu A do B ) a potem te posty przejechałem trasę 100km w wakacje uf jakie szczęście. Ludzie co z wami Edited November 5, 2018 by lukaszxx1990 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Nie kolejny co szuka za. małe pieniądze, a napisałem co się niszczy najbardziej, a jeśli ktoś kupuje za większą gotówkę więc oczekuje sprawności tak? osobiście i ja bym dał więcej i za taką czarną ale żeby auto było warte ceny, każdy ma inny gust i o tym się niedyskutuje tyle w temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Straciłem wene na sprzedaż, omega zostaje 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 No Danio twój wybór, ale. auto widać jest dopieszczone, dokładka zderzaka ,lampy przyciemnione, alufelgi stz, zwykły człowiek tego nierobi w aucie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts