Jump to content

Omega Bfl kombi 2.5 DTI czarna

advanced6x

Recommended Posts

Mam mega zadbana omege kombi 2.5dti automat 2002r. Ciemne skóry 

Dobrze zaplacisz to pomyśle nad sprzedażą. Do fulu brakuje haka i grzanej kanapy. Do drobnych napraw lakierniczych.

received_973589689517602.thumb.jpeg.650be3e06260235fae4a8da3bd6ab9b0.jpeg

received_253213482029255.thumb.jpeg.077b1c27e03dd4d45e85bcf1a10ed353.jpeg

received_945859648947365.thumb.jpeg.2deee32fe7db2e3e6bc2f2164f7b934f.jpeg

Edited by danio
  • Like 3

Bardzo zadbany egzemplarz ciężko dostać w Polsce,  Podłokietnik często podprapany i się niezamyka , listwy w progach zniszczone, często brak zaslepek czy uszczelek,  jak już znajdziesz taką naprawdę zadbana to już skarb,  a przy dużym przebiegu każda ma coś do zrobienia od dołu do góry 

A powiedzcie mi jakiego materialu najlepiej uzyc na nowa podsufitke i kleju? Bo w mojej opada, gabka sie kruszy. Chce zdraoac calkiem to ustrojstwo i przykleic cos czarnego podatnego na wglebienia itp

Wiem ze mam zadbany egzemplarz i za grosze go nie oddam. Trzeba troszku ruda wygonic ale wiele jej niema. Mechanicznie jest bdb

Z gratami 14 bez 10. Za drogo, niech stoi sobie ;)

40 minut temu, PawelP napisał:

Bardzo zadbany egzemplarz ciężko dostać w Polsce,  Podłokietnik często podprapany i się niezamyka , listwy w progach zniszczone, często brak zaslepek czy uszczelek,  jak już znajdziesz taką naprawdę zadbana to już skarb,  a przy dużym przebiegu każda ma coś do zrobienia od dołu do góry 

Ale pi*******z głupoty... połóż odpowiedni hajs to podłokietnik będzie działać. Kolejny co szuka igły za 4tyś?

39 minut temu, advanced6x napisał:

A powiedzcie mi jakiego materialu najlepiej uzyc na nowa podsufitke i kleju? Bo w mojej opada, gabka sie kruszy. Chce zdraoac calkiem to ustrojstwo i przykleic cos czarnego podatnego na wglebienia itp

Po co te rozkminy w temacie kupie?

• Thanks 1

W Polsce to tylko diesla można kupić w miarę zadbanego, ale owszem bardzo ciężko, wersji benzynowej brak.

Bierz od @danio wygląda ok a i człowiek wydaje się być konkretny ;)

Choć stara zasada mówi "nigdy nie kupuj auta od Polaka" :lol:

• Like 1

Chcę kupić nie perełkę lecz po prostu zadbany egzemplarz który był traktowany jak sama klasa modelu wskazuje. Ten Dania z wyglądu jest piękny. Cena 14 trochę duża...

Klasycznie, albo kupujesz auto za 4 tys co okazuje sie gruzem albo płacisz konkretnie ale masz pewniaka, nie wierze ze kupisz tanio i zadbany egzemplarz a sam wiem ile zrobilem przy moim dti

16 minut temu, advanced6x napisał:

Chcę kupić nie perełkę lecz po prostu zadbany egzemplarz który był traktowany jak sama klasa modelu wskazuje. Ten Dania z wyglądu jest piękny. Cena 14 trochę duża...

14 to dużo za zadbany egzemplarz xD skit gdzie jesteś xD

Kup za 8 i włóż drugie tyle żeby doprowadzić to stanu w którym można auto używać ( nie gruz który może przewiezie z punktu A do B ) a potem te posty przejechałem trasę 100km w wakacje uf jakie szczęście.

Ludzie co z wami xD

Edited by lukaszxx1990
  • Like 2

Nie kolejny co szuka za. małe pieniądze,  a napisałem co się niszczy najbardziej,  a jeśli ktoś kupuje za większą gotówkę więc oczekuje sprawności tak? osobiście i ja bym dał więcej i za taką czarną ale żeby auto było warte ceny,  każdy ma inny gust i o tym się niedyskutuje tyle w temacie 

No Danio twój wybór,  ale. auto widać jest dopieszczone,  dokładka zderzaka ,lampy przyciemnione,  alufelgi stz, zwykły człowiek tego nierobi w aucie

• Like 1