Popular Post mvf Posted November 19, 2018 Popular Post Share Posted November 19, 2018 Omega mvf Po przygodzie parkingowej poprzedniej postanowiłem zmienić wozidło Trafiła się fajna sztuka od kolegi DonPadre Poniżej nie pełna historia Fota po zakupie Na pierwszy ogień wpadła lotka z lotką Irmschera Zrobiony ręczny Jak już jesteśmy w temacie hamulców zeby to przyzwoicie hamowało wpadły większe hamulce na przód Zacisk z W220 AMG z tarczą od Audi A8 360mm przewody w oplocie Po drodze szpera się skończyła Więc wpadła druga oczywiście z nową oliwą Motul 90PA Przy okazji wymienione łożysko 3.0 zrobiło papapapa wpadło 3.2 po remoncie \ Ori radio wywalone do schowka c.d.n. 15 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Kolejna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted November 19, 2018 Author Share Posted November 19, 2018 2 minuty temu, Tazz napisał: Kolejna ? Tak kolejna Miałem Czarną MV6, potem znów czarną MV6 tylko kombi po tym była kolejna czarna tylko BFL ale mówię nieeeeeeee dość, dość trzeba kupić srebną i tak kupiłem poprzednią srebną którą mam do tej pory ale jak zobaczyłem Padrową to mówię - muszę ją mieć i tak nabyłem kolejną Po drodze nie licze omeg które kupiłem "na silnik", "na częsci", "na chwile" 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NerwuS13 Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 A co z poprzednią? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 2 godziny temu, mvf napisał: - Wywalić gdzieś ori radio (tylko gdzie jak w schowku telefon?) Wywalić telefon Albo do bagaja radio jak u mnie... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted November 19, 2018 Author Share Posted November 19, 2018 13 godzin temu, NerwuS13 napisał: A co z poprzednią? na razie .... stoi ... 12 godzin temu, Aros napisał: Wywalić telefon Albo do bagaja radio jak u mnie... Wywalać bym nie wywalał ale z bagaznikiem ciekawa opcja ......... sam dorabiałeś wiązke czy mozna kupic od kogos??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 10 godzin temu, mvf napisał: sam dorabiałeś wiązke czy mozna kupic od kogos??????? Niestety hand made.... coś ok. 20 kabelków pociągnięte w peszlu Duuużo dłubania i rozbierania, @Łukary widział jak rozbebrana była omega wtedy, ale na szczęście obyło się bez zwalania deski jak u Rafke 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted November 21, 2018 Author Share Posted November 21, 2018 W dniu 20.11.2018 o 09:21, Aros napisał: Niestety hand made.... coś ok. 20 kabelków pociągnięte w peszlu Duuużo dłubania i rozbierania, @Łukary widział jak rozbebrana była omega wtedy, ale na szczęście obyło się bez zwalania deski jak u Rafke To na razie pozostaje AUX jak będzie cieplej będę myślał. Dziś wpadły zimówki irmschery 17 z 3.2 i padła decyzja ze 3.2 idzie "na graty". Zastanawiam się nad przełożeniem hebli z w220 ale zobaczymy.. Jutro wrzuce jakieś foto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Jaka piękna 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 48 minut temu, DonPadre napisał: Jaka piękna Znajomo wygląda co nie ? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted November 24, 2018 Author Share Posted November 24, 2018 Wpadła klapa z 3.2 Teraz muszę do niej tylko dołożyć silnik jaki na niej widnieje oraz pakiet. No i może hamulce 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Zakładaj tamte heble. Dobre są 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted November 24, 2018 Author Share Posted November 24, 2018 Czekają ^^ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Pioter lecisz z tematem A czemu chcesz zmieniać już na czy dwa? Czy zero nie jest zdrowe ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted November 24, 2018 Author Share Posted November 24, 2018 1 minutę temu, Tazz napisał: Pioter lecisz z tematem A czemu chcesz zmieniać już na czy dwa? Czy zero nie jest zdrowe ? To moje drugie tak zdrowe 3.0 (nie licząc tego że się olej leje z wszystkiego) ale jakoś mam lęk do 3.0 już tyle korb wyszło bokiem ... Poza tym 3.2 mam po generalce Różnica w mocy prawde mówiąc mało wyczuwalna najbardziej w dolnym zakresie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted December 11, 2018 Author Share Posted December 11, 2018 Wpadlo brembo na przód I są przygotowania na przeszczep 3.2 I plany na mody. Wałki g na wydech czekają i tak sobie na razie bije km 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 Skitowe brembo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted December 11, 2018 Author Share Posted December 11, 2018 41 minut temu, Aros napisał: Skitowe brembo? Yo. W planach jest zr18 ale na razie duzo wydatkow mam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 I bez dystansu siadło na tych kołach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted December 13, 2018 Author Share Posted December 13, 2018 Tak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mvf Posted December 18, 2018 Author Popular Post Share Posted December 18, 2018 W temacie ciszaaa... przed burzą Wczoraj zamówiłem u Michała rozpórkę i cały czas szykuje graty i w styczniu wpada 3.2 VID_20181209_203947.mp4 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shayba Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 2 godziny temu, mvf napisał: W temacie ciszaaa... przed burzą Wczoraj zamówiłem u Michała rozpórkę i cały czas szykuje graty i w styczniu wpada 3.2 VID_20181209_203947.mp4 Moje maleństwo <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 coś grzebane w wydechu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Ile oleju poszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted December 18, 2018 Author Share Posted December 18, 2018 4 godziny temu, patryk2828 napisał: coś grzebane w wydechu? A tam tylko pełny przelot 4 godziny temu, danio napisał: Ile oleju poszło Nie poszło też myślałem że tak kopci i sprawdziłem w dzień a to para była kolor niebieski się wziął od podświetlenia tablicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts