Hubi Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Jak myślicie jakie tuleje wsadzić w tylnie wahacze ??? Poli czy jakieś febiego czy innego gumowego kloca ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Ja mam poli, jest znacznie twardziej i sztywniej. Ale lubi się z nich smar wypłukać i potrafią skrzypieć, więc jak się na nie zdecydujesz to zwróć uwagę na dobre nasmarowanie. Ogólnie moim zdaniem to albo poli albo lemforder, którego jedna z tuleji jest nie dokupienia. W Aso podobna sytuacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted November 28, 2018 Author Share Posted November 28, 2018 ogolnie jest problem z ta jedna tuleja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 2 minuty temu, B&K napisał: Sam wymieniałeś Sam to ja w tym aucie wymieniam żarówkę pokrętła szyberdachu i dolewam płynu do spryskiwaczy O kosztach jasno Ci nie odpowiem, bo było to robione podczas konserwacji, gdzie całe zawieszenie przód oraz tył było wyjmowane, zajrzyj do mojego tematu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Hubi i po co Ty jeszcze sie pytasz co wrzucić poli wrzucaj kurła Twoja krzywa figura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 @Łukary To jeee prosiak a nie tuleja wahacza tylnego 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 No jo teraz doczytałem że.o tuleje szlaufowi chodziNo to zapytam teraz Hubi a po co Ty chcesz je zmieniać Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Niech wymienia w wkłada poli Policam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted November 29, 2018 Author Share Posted November 29, 2018 Lubie się dopytać i usłyszeć wasze zdanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts