Jump to content
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Nierówna praca


mvf
 Share


Recommended Posts

Cześć. 

Ostatnio podczas kręcenia bączków Omega tak jakby przestała chodzić na jeden gar na pierwszy rzut myślałem że rozrząd przeskoczył ale zrzuciłem go i jest idealnie. 
Na drugi ogień poszła druga cewka i dalej to samo. 

Może wy coś wymyślicie? nagranie z opcoma

Dodam że na większych obrotach chodzi tak jakby lepiej. 

 

Link to comment
Share on other sites


Jeśli cewka, kable, świece i rozrząd jest ok to może coś z wtryskami? Kostka, podkładki czy co to tam jeszcze jest 

Link to comment
Share on other sites


Kabli i swiec jeszcze nie sprawdzałem. 
Wiem że w 2 gniazdach stoi olej moze temu telepać? (ale wczesniej tez byl). 

Link to comment
Share on other sites


W mojej byłej x25xe miałem wszystkie świece w oleju i nie wpływało to na pracę silnika

Link to comment
Share on other sites


20 minut temu, robert514 napisał:

zimny silnik pierwszy film 60 stopni, drugi 69

Nagrać ci na cieplym?

Link to comment
Share on other sites


Temat rozwiązany okazało się że druga cewka też była zepsuta. Poszła nówka i auto smiga. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


4 godziny temu, mvf napisał:

Temat rozwiązany okazało się że druga cewka też była zepsuta. Poszła nówka i auto smiga. 

I bardzo pięknie. Z nowym rokiem sukces. Brawo Ty

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.