cielix Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 Witam. Mam na imię Tomek. Mieszkam w Kostrzynie Wlkp. Moje auto to Omega b 2.0 16v Caravan wersja na 100-lecie. Pozdrawiam ? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 Opisz coś więcej wyposażenie, naprawy, udogodnienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 Witaj Również posiadam złomka w tym samym silniku i wersji 100 Edition, tyle, że w Sedanie Tak jak powyżej szerszy opis auta wskazany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cielix Posted January 25, 2019 Author Share Posted January 25, 2019 Wyposażenie:2 strefowa klima, skrzynia manual, tapicerka welurowa.Ode mnie dołożony grill Irmscher, zestaw car audioZ napraw:Kpl remont silnikaWymiana lewych przednich i tylnych drzwi. Poprzednie zjadla ruda.Wymiana klapy bagażnika, poprzedni właściciel miał czarną.W najbliższym czasie do wymiany pojdziePokrywa zaworów, czujnik położenia wałka rozrządu. No trochę się rozpisałem mam nadzieję PozdrawiamWysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 16 minut temu, cielix napisał: No trochę się rozpisałem mam nadzieję Słabo 17 minut temu, cielix napisał: 2 strefowa klima Sprawna Na wyposażeniu nie miałeś ksenonu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cielix Posted January 25, 2019 Author Share Posted January 25, 2019 Xenon był, poprzedni właściciel wywalił bo mu czujniki padły. Szkoda że tych xenonów mi nie dał to bym sobie te czujniki zrobił Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 To przejąłeś auto po jakimś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cielix Posted January 25, 2019 Author Share Posted January 25, 2019 To przejąłeś auto po jakimś No może i tak. Niejeden miałby dosyć ale cóż ja bardziej dbam o to auto niż o żonę. Aaaa byłbym zapomniał, wymieniłem plastiki, podsufitkę na czarny kolor oraz lampke podsufitki z bmw e36 bodajżeWysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cielix Posted January 25, 2019 Author Share Posted January 25, 2019 Sprawna Na wyposażeniu nie miałeś ksenonu ? Klima śmiga elegancko. Słyszałam o problemach z nią ale od 2 lat u mnie wszystko chodzi pięknieWysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cielix Posted January 25, 2019 Author Share Posted January 25, 2019 Łajdaka jest w LPGWysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 Witam nowego kolegę i życzę wytrwałości przy utrzymaniu auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cielix Posted January 25, 2019 Author Share Posted January 25, 2019 Witam nowego kolegę i życzę wytrwałości przy utrzymaniu auta Wytrwałości a najważniejsze to kasy Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts