FatBoy82 Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Witam, Mam nadzieję, że trafiłem w dobry dział. Dzisiaj zadzwoniła do mnie zaniepokojona żona i mówi, że jak jechała pod górkę, to nagle wskazówka paliwa na kilka sekund poleciała na sam dół i zapaliła się rezerwa, po czym wróciła na swoje miejsce. Mieliście kiedyś taki przypadek? czy to zwiastun, że coś się dzieje z pływakiem, przewodami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Prędzej obstawiałbym coś z elektryką, ale raczej będzie to trudne do zdiagnozowania do czasu aż się zupełnie zepsuje. Może być wiązka, wtyczka na deklu, ale może być też problem z zegarami. Jeśli nie chcesz pruć wszystkiego od początku do końca to trochę wróżenie z fusów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Ja bym zobaczył jak wygląda dekiel w zbiorniku, może tam coś rdzewieje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatBoy82 Posted January 29, 2019 Author Share Posted January 29, 2019 W Omedze BFL dekiel jest dostępny pod kanapa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 35 minut temu, FatBoy82 napisał: W Omedze BFL dekiel jest dostępny pod kanapa? Z bagażnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 foto dla ludzi o mocnych nerwach Takie cos potrafi sie zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatBoy82 Posted January 30, 2019 Author Share Posted January 30, 2019 o psia d...a chyba zajrze tam szybciej niz planowalem..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts