Popular Post lysy35 Posted February 1, 2019 Popular Post Share Posted February 1, 2019 Omega B FL w moim posiadaniu od kilu miesięcy,poprzednie moje auto to też BF L tylko z silnikiem diesla. Autko ogólnie fajne do przemieszczania się z punktu a do punktu b wiadomo silnik szału nie robi ale da się jeździć posiada również xenon,skóry grzane tyłki oraz system Bose. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 (edited) Witam. Fajnie, że rozpocząłeś wątek, ale mógłbyś postarać się o szerszy opis auta, jak i większa galerię zdjęciową Edited February 1, 2019 by B0Cygano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Fajnie wreszcie widzieć Twój egzemplarz Coś więcej foto może jakieś plany na dołożenie czy felg czy jakiegoś pakietu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysy35 Posted February 1, 2019 Author Share Posted February 1, 2019 Na razie więcej fotek nie mam ale postaram się zrobić i wrzucić, na lato zarzucę łopaty 17 pomyślę też nad zmianą zderzaków i lotką na klapę chciałbym też wrzucić bixy z czarnymi środkami 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 (edited) 3 godziny temu, lysy35 napisał: Na razie więcej fotek nie mam ale postaram się zrobić i wrzucić, na lato zarzucę łopaty 17 pomyślę też nad zmianą zderzaków i lotką na klapę chciałbym też wrzucić bixy z czarnymi środkami No i myślisz rozsądnie I normalny kolor tylko jaki to? Edited February 1, 2019 by Ricardo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysy35 Posted March 28, 2019 Author Share Posted March 28, 2019 Kolor mojej omegi to Z380 przepraszam że dopiero piszę ale byłem zajęty dość poważnie i nie wchodziłem jakiś czas na fotum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysy35 Posted July 23, 2019 Author Share Posted July 23, 2019 W dniu 4.02.2019 o 00:19, Skroba napisał: troszkę już porobiona fele ronal 17 blacharsko też ogarnięta 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts