Popular Post Kevecz Posted February 4, 2019 Popular Post Share Posted February 4, 2019 Kupiona ponad rok temu z Piotrkowa Trybunalskiego od Grabarza , Zgnita na potęgę ale silnik żyleta , Auto przez rok jeździło bez problemu prócz typowych usterek w omedze , czyli -Cewka - Przewody - Świece -Gumy na wahaczach -w środku nowa kiera , radio 2 din Poprzedni właściciele mieli ładnie ją zrobioną bo kiedyś leżała niżej wynika z tego wytarty wydech jak by ktoś szlifierką przejechał , dokładkę z przodu jak i inny grill , ma też wygłuszenie z przodu w dzrzwiach zrobione z maty plus z blach i dzwi waża z 3kg wiecej , sam silnik na przebieg prawie 300tyś chodzi jak żyleta robiła po kupnie 2 trasy razem z 1200km i nic , jechała też 260km/h na probe i tez dała rade więc wagon jest u blacharza i bedzie dokładka , zderzak gładki i rudy wygoniony. Wagon był na lato na felgach Japan Racing , w tym roku miejmy nadzieje że na zlocie się pojawi bo wymaga jeszcze dopieszczania ale w przyszłym miesiącu dam foty jak wygląda po blacharzu. Podrawiam Grabarza i Mateusza z Piotrków 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 (edited) A pozdrawiamy również Kurde nie myślałem że jeszcze ją kiedyś zobaczę Ale fajnie że bierzesz się za nią I to jeszcze wszystkie nasze zdjęcia z dnia sprzedaży P.S. Mateusz to ja Edited February 4, 2019 by Ricardo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Pozdro generalnie szacun ze ja trzymasz bo mechanicznie fajnie utrzymana a jak zrobisz blache to wogole bedzie git mam nadzieje ze na zlocie sie spotkamy i razem z rychem opijemy ja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 @Kevecz Ty już tu kiedyś byłeś czy na okapie? Ładnie się prezentuje Omega wygon ruda i będzie lalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Mówię dobra omega Ale pacze kurla te tuje mówię są tylko jedne na eberze no to tylko Grabka I ten.... extra ta omega nie jednego kusiła ja też się zastanawiałem. telefony były grane do Ryśka i Grabki . Rób i dbaj i jezdzij 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 7 minut temu, Łukary napisał: Ale pacze kurla te tuje mówię są tylko jedne na eberze Tuje poskramiacze @Ricardo :haha: 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 3 godziny temu, Tazz napisał: Tuje poskramiacze @Ricardo :haha: Do dzisiaj im się odbija 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevecz Posted February 5, 2019 Author Share Posted February 5, 2019 9 godzin temu, Tazz napisał: @Kevecz Ty już tu kiedyś byłeś czy na okapie? Ładnie się prezentuje Omega wygon ruda i będzie lalka Na elicie od początku jestem , gdzieś jeszcze jest temat mojej starej omegi w sedesie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kevecz Posted February 5, 2019 Author Popular Post Share Posted February 5, 2019 Tu są zdj jak jeździła latem na ten sezon wejdzie na tył 18 10.5 cala 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevecz Posted March 6, 2019 Author Share Posted March 6, 2019 Powoli się dzieje, gładki przód , pozdrawiam Radka co wpadł na to samo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kevecz Posted June 19, 2019 Author Popular Post Share Posted June 19, 2019 Długo nic nie pisałem ale cóż roboty dużo mało czasu , wszedl zderzak na gładko z dokladka , z tylu lotka z podwójnym wydechem. W planach nowe hamulce 4 tloczkowe przod , usuniecie relingow, prosiaki poli , felgi nowe , i oklejenie auta ale wszystko bedzie na przyszly rok teraz to tak wygląda. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Wydech bardzo ładny 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Wydech robi robotę niespotykany... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Bardzo ładna omega Podziwiałem na Zlocie. Pamiętam ją jak wyglądała jak Rysiu z Grabą ja prowadzili do domu po zakupie i zajechali do nas na Spota do WGR 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscorelli Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Zgnita na potęgę Działałeś coś w tym temacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevecz Posted June 21, 2019 Author Share Posted June 21, 2019 2 godziny temu, Boscorelli napisał: 2 godziny temu, Boscorelli napisał: Działałeś coś w tym temacie? tak oba nadkola z tylu zrobione , od listwy w dol drzwi tak samo , podszybie zdrowe , nowa szyba . Na zime czesc dalsza , progi , nadkola w srodku i podloga do poprawy , Troche przy tym aucie pracy jest ale kupilem za mala kase , 15tys zrobilem bez wiekszego wkladu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Otóż to, mechanicznie byla prawie igla 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevecz Posted June 21, 2019 Author Share Posted June 21, 2019 No ja tylko poli tuleje wsadzilem na zas i swiece przewody ale to norma , klepie jak by miala zaraz korba wylecieć ale jezdzi i nie narzeka wiec wiadomo , tylko co za DE#IL zanitowal ta blache w dzwi , dwa razy wiecej waza az czasami nie idzie ich otworzyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Wrzuć jakieś porządne żarówki na tył bo dramat. Czarne spoko, ale niech będzie widać swiatla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevecz Posted June 21, 2019 Author Share Posted June 21, 2019 2 godziny temu, lukaszxx1990 napisał: Wrzuć jakieś porządne żarówki na tył bo dramat. Czarne spoko, ale niech będzie widać swiatla. Spokojnie , w nocy widac , tylko w dzien slabo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts