Łukary Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 Prosimy Moderatorów o pilnowanie porządku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 Tradycyjnie pytanie z mojej strony, czy mogę zabrać ze sobą psa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 W dniu 5.02.2019 o 05:59, Agnieszka napisał: Tradycyjnie pytanie z mojej strony, czy mogę zabrać ze sobą psa ? Tak, Oczywiście. Koszt 10 PLN za cały pobyt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatBoy82 Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 a opcja dla gościa, ale z wyzywieniem? obiad i kolacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Do ustalenia. Co prawda moze byc z tym problem organizacyjny ale moze to ogarniemy. Blizej zlotu damy odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Są domki z przeznaczeniem na małe dzieci czy trzeba organizować poszczególne elementy z życia szkraba? Tzn. Łóżeczko, nocnik, tewelizor z bajkami itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatBoy82 Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 (edited) Na liste wpisuja sie tylko Ci co beda full time? i jak kosztowo wyglada opcja przyjazdu na 1 noc? z pt/sob lub z sob/nd? Edited February 26, 2019 by FatBoy82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 26, 2019 Author Share Posted February 26, 2019 28 minut temu, Ricardo napisał: Są domki z przeznaczeniem na małe dzieci czy trzeba organizować poszczególne elementy z życia szkraba? Tzn. Łóżeczko, nocnik, tewelizor z bajkami itp trzeba wziąć Wszystko swoje , w domkach są podstawowe rzeczy jak lodówka, czajnik ,sztućce , Rysiu są łóżka no i wiadomo toaleta i prysznic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulter Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 35 minut temu, Ricardo napisał: Są domki z przeznaczeniem na małe dzieci czy trzeba organizować poszczególne elementy z życia szkraba? Tzn. Łóżeczko, nocnik, tewelizor z bajkami itp Ty na serio ??? 25 minut temu, FatBoy82 napisał: Na liste wpisuja sie tylko Ci co beda full time? i jak kosztowo wyglada opcja przyjazdu na 1 noc? z pt/sob lub z sob/nd? Koszt zlotu jest staly ...niezależnie czy bedziesz jedną noc czy dwie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatBoy82 Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 serio? chcesz powiedziec czy przyjade na 1 czy 2 noce to nie ma znaczenia i place 230 lub 280zł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulter Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 1 minutę temu, FatBoy82 napisał: serio? chcesz powiedziec czy przyjade na 1 czy 2 noce to nie ma znaczenia i place 230 lub 280zł? Tak . Własnie tak napisałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 1 minutę temu, FatBoy82 napisał: serio? chcesz powiedziec czy przyjade na 1 czy 2 noce to nie ma znaczenia i place 230 lub 280zł? Niestety tak. Dlatego zapraszany na caly zlot:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 26, 2019 Author Share Posted February 26, 2019 @FatBoy82 Niestety musimy zapłacić za domek z góry , nikt nam tego tak nie rozliczy ,że ktoś spał w nim np jedną noc . Proszę nas zrozumieć . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 26, 2019 Author Share Posted February 26, 2019 @FatBoy82 mamy zarezerwowany cały ośrodek pod zlot ... Niestety trzeba wykupić cały pobyt . To nie są duże pieniądze , w tych kosztach są opłaty klubowe (w nich gadzety) spanie piatek , sobota , wyzywienie od piątku wieczorem do niedzieli rano . + parking 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatBoy82 Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 (edited) No nic bede myslal. Pogadam z zona, moze da sie naklonic Co do kosztow, to moj caly zestaw to 2 + 3 + pies, wiec jak zsumujesz to sie robi troche grosza. Jakbym przyjechal na 1 noc, to na pewno nie sam, tylko zona wcisnie dwójke dzieczyn, wiec tez juz troche grosza będzie. Tak czy siak na pewno się pojawię Edited February 26, 2019 by FatBoy82 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 31 minut temu, Ulter napisał: Ty na serio ??? Z telewizorem żartowałem a z resztą nie Ale to żaden problem bo sobie wszystko zabiorę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 26, 2019 Author Share Posted February 26, 2019 Zapraszamy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Bardzo proszę o trzymanie się tematu i bez zbędnych komentarzy, jak w temacie bez spamu. Dziękuję 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Tak sobie przeglądałem "Wstępna lista wybierająca się na Zlot" i widzę że zostało już tylko 6 miejsc wolnych. Nie wiem czy myśleliście o tym ale gdyby zapełniła się cała lista, bezpieczną opcją byłoby zrobić jakąś listę rezerwową na ok. 10 miejsc. W razię czego, gdyby ktoś zrezygnował (druga osoba mogłaby z automatu wskoczyć na jego miejsce). Ot, taka moja refleksja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulter Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 7 minut temu, CzasiU napisał: Tak sobie przeglądałem "Wstępna lista wybierająca się na Zlot" i widzę że zostało już tylko 6 miejsc wolnych. Nie wiem czy myśleliście o tym ale gdyby zapełniła się cała lista, bezpieczną opcją byłoby zrobić jakąś listę rezerwową na ok. 10 miejsc. W razię czego, gdyby ktoś zrezygnował (druga osoba mogłaby z automatu wskoczyć na jego miejsce). Ot, taka moja refleksja Drogi kolego ... Mamy zarezerwowane 50 miejsc na ośrodku. Jak lista główna się zapełni tzn. Wszyscy powplacają a bedą jeszcze chętni to nie wykluczone że taka lista rezerwowa powstanie. Pozdrawiam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Lista wstepniebwybierajacych sie na zlot to nie to samo co lista pewnych na zlot. Dlatego jest juz lista oplaconych i tylko to gwarantuje nocleg. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDamianuh Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 Panowie a jak chce sie wybrać z drugą połówką to płace 280 + 230? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 10 minut temu, MrDamianuh napisał: Panowie a jak chce sie wybrać z drugą połówką to płace 280 + 230? Najsensowniej chyba zostać klubowiczem. Płacisz składkę roczną 25PLN i wtedy zlot masz za 2x 230:) Jeśli nie jesteś klubowiczem to 2x 280. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDamianuh Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 44 minuty temu, skit napisał: Najsensowniej chyba zostać klubowiczem. Płacisz składkę roczną 25PLN i wtedy zlot masz za 2x 230:) Jeśli nie jesteś klubowiczem to 2x 280. Cóż albo przyjechać na jeden dzień bo z domu do zlotu mam jakieś 30km Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 51 minut temu, MrDamianuh napisał: Cóż albo przyjechać na jeden dzień bo z domu do zlotu mam jakieś 30km Można ale większość która tego próbowała później żałuje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts