maniack Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 Witajcie mam pytanie, w zasadzie kilka, chodzi mi o wycyszczenie i smarowanie selektora, te rysy na blaszkach czyscic?? I jeśli chodzi o smarowanie, całość czy blaszki muszą być czyste?? Teraz pytanie odnośnie drugiej części obudowy, tam jest dziurką z rurka na którą wchodzi wężyk, u mnie jest zaslepiona smarem, ma być drozna czy może być na niej smar?? Z góry dziękuję za pomoc i podpowiedzi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 Wszystko dokładnie wyczyścić i nasmarowac dobrze wazelina techniczną. Najlepiej jeszcze całego sklej na silikon. Wężyk może być zaslepiony. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapciak Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Czyściłem ostatnio z @SZAJBUS_SzeFi zero poprawy. Rozbierany dwa razy i wyczyszczony, przesmarowany wazeliną. Efekt- zamówiona używka. W moim nie było żadnej dziury jak u Ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Wąsiki były w porządku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 8 godzin temu, Ricardo napisał: Wąsiki były w porządku? Wyczyszczone delikatnie, nie wygięte, igła. Ścieżka ma dość jak dla mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Moze i u mnie wuja juz te sciezki kaplice zaliczyły ?:) Też z tym walcze ino u mnie raz na jakiś czas wogole diody z ASB nie świeca i tryb awaryjny po wyczyszczeniu itp przez misia @Ricardo pomoglo na tydzeń poki co od 2 dni spokój ale ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 16 minut temu, saint napisał: Moze i u mnie wuja juz te sciezki kaplice zaliczyły ?:) Też z tym walcze ino u mnie raz na jakiś czas wogole diody z ASB nie świeca i tryb awaryjny po wyczyszczeniu itp przez misia @Ricardo pomoglo na tydzeń poki co od 2 dni spokój ale ... Się automatów zachciało! To znak! Swapujemy na manual! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 (edited) 1 godzinę temu, skit napisał: Się automatów zachciało! To znak! Swapujemy na manual! Czyscisz mi telefon @saint po moim powrocie będę miał drugi selektor Edited February 13, 2019 by Ricardo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 2 godziny temu, saint napisał: Moze i u mnie wuja juz te sciezki kaplice zaliczyły ?:) Też z tym walcze ino u mnie raz na jakiś czas wogole diody z ASB nie świeca i tryb awaryjny po wyczyszczeniu itp przez misia @Ricardo pomoglo na tydzeń poki co od 2 dni spokój ale ... Przeca on morduje automaty szybciej niz ty je nadążasz wymieniać Zarzucimy mu r30 i z miesiąc pojeździ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 13 minut temu, Ricardo napisał: Czyscisz mi telefon @saint po moim powrocie będę miał drugi selektor i bajka 3 minuty temu, skit napisał: Przeca on morduje automaty szybciej niz ty je nadążasz wymieniać Zarzucimy mu r30 i z miesiąc pojeździ kurde lezy przekladka cała od roku... komplet wsio swap nie wiem te automaty to jakieś wadliwe nie chca ze mna wspolpracowac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 1 minutę temu, saint napisał: i bajka kurde lezy przekladka cała od roku... komplet wsio swap nie wiem te automaty to jakieś wadliwe nie chca ze mna wspolpracowac To grzech ze sie tak marnuje! Zakładaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Godzinę temu, skit napisał: To grzech ze sie tak marnuje! Zakładaj! @Ricardo szwagier słyszysz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 2 godziny temu, saint napisał: @Ricardo szwagier słyszysz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts