Gregorz Posted February 17, 2019 Share Posted February 17, 2019 Hej. Mam u siebie jeden konkretny warsztat, ale zawsze nie mają czasu na pierdoły i wiadomo jak to może się skończyć... Jestem w stanie pojechać 200 km zeby omega była zakonserwowana, a nie zaklejona na sztukę i żeby ruda wyszła znowu. Muszę zrobić tylne nadkola, podłużnice przód, tylne drzwi dół od środka + to co tam jeszcze wyjdzie do zakonserwowania... Z góry dzięki za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 @Łukary myślisz że Piotrek zniósł by kolejną omegę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Ja tez czekam w kolejce , nie ma czasu chłop Widziałeś 4 auta stoją , wszystkie po dzikach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_v6 Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Jeżeli interesują cię okolice Częstochowy to zapraszam na priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorz Posted February 18, 2019 Author Share Posted February 18, 2019 (edited) Za daleko ale dzięki @Aros @Łukary coś więcej możecie ? Edited February 18, 2019 by Gregorz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 8 minut temu, Gregorz napisał: Za daleko ale dzięki @Aros @Łukary coś więcej możecie ? zależy co chcesz działać , co masz do zrobienia .. okolice Grójca mam szwagra Lakiernika . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 @Gregorz Poznań Cię interesuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 10 godzin temu, Misiek_v6 napisał: Jeżeli interesują cię okolice Częstochowy to zapraszam na priv. Gdzie dokładnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Okolice piotrkowa tryb moga byc ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorz Posted February 19, 2019 Author Share Posted February 19, 2019 Do Piotrkowa mam 300... Chyba nic z tego nie będzie wszystko za daleko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 15 minut temu, Gregorz napisał: Chyba nic z tego nie będzie wszystko za daleko... Jak chcesz mogę podpytać znajomego z Warszawy ale tanio nie będzie. Ale będzie bardzo dobrze. I oczywiście nie wiem jak z terminami... Teraz to chyba każdy blacharz i lakiernik ma co robić Coś mi się przypomniało, że w okolicach Płońska jakiś sąsiad znajomego robi (kiedyś też miałem coś u niego robić) ale nie wiem jak on to robi, więc musiałbyś przypilnować sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorz Posted February 20, 2019 Author Share Posted February 20, 2019 Podzwoniłem trochę po znajomych mam nadzieje, że znajdę coś bliżej. Z drugiej strony pojechałbym 150 km do blacharza a później jeszcze gdyby coś było nie tak to byłbym wkur... W ogóle to blacharze już nie chcą robić takich rzeczy jak dłubanie w rdzy. Większość tylko nowe auta, nowe elementy i następny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Niestety tak jest... wiem coś na ten temat... Moja omega turla się od sierpnia 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatBoy82 Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Zawsze we własnym zakresie można przygotować auto do malowania, moze wtedy chętniej by przyjęli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Trzeba mieć bardzo dużo wiedzy na ten temat... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatBoy82 Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 hmmm no ale już dojechanie do zdrowej blachy każdy potrafi, a najczęściej blacharze boją się, co się tak naprawdę kryje pod purchlami, czy to tylko lekka rdza czy dziura na pół elementu. Poza tym można zawsze doszkolić się w temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk737 Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Dobry blacharz w Warszawie który nie krzyknie mi 2000 za jedną peknieta podluznice? Proszę o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 2 godziny temu, Patryk737 napisał: Dobry blacharz w Warszawie który nie krzyknie mi 2000 za jedną peknieta podluznice? Proszę o pomoc Kolejki teraz wszędzie po zimie. Co konkretnie chcesz zrobić... Jesteśmy także tu z pod Wawy. W samej Wawie też Chłopy mają swoich znachorow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk737 Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Podluznice... jedna nawet peknieta :((((( uwielbiam to auto i chce je zrobić ale na aż takie koszta nie jestem przygotowany jutro porobie zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscorelli Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Okolice piotrkowa tryb moga byc ?? Hubi możesz podesłać wiecej info? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Hubi możesz podesłać wiecej info? Co byś chciał konkretnie bo tutaj u mnie to jest od groma specowWysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk737 Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Witam wstawiam zdjęcia mojej podluznicy A raczej jej braku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Niedaleko mnie jest gościu który robi takie rzeczy i zajmuje się tylko takimi kwiatkami ale ile by cie kosztowało to nie mam pojęcia ale napewno coś około 2 tys biorą Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk737 Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Hubi straszna tragedia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Walnij młotkiem jak się przebije to jest lipa Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts