Jump to content
Omega Elite Klub

szukam blacharza

Gregorz

Recommended Posts

Hej.

Mam u siebie jeden konkretny warsztat, ale zawsze nie mają czasu na pierdoły i wiadomo jak to może się skończyć...

Jestem w stanie pojechać 200 km zeby omega była zakonserwowana, a nie zaklejona na sztukę i żeby ruda wyszła znowu.

Muszę zrobić tylne nadkola, podłużnice przód,  tylne drzwi dół od środka + to co tam jeszcze wyjdzie do zakonserwowania...

Z góry dzięki za info

:D 

Ja tez czekam w kolejce , nie ma czasu chłop :/

Widziałeś 4 auta stoją , wszystkie po dzikach O.o 

8 minut temu, Gregorz napisał:

Za daleko ale dzięki

@Aros @Łukary coś więcej możecie ?

zależy co chcesz działać , co masz do zrobienia .. okolice Grójca mam szwagra Lakiernika . 

15 minut temu, Gregorz napisał:

Chyba nic z tego nie będzie wszystko za daleko...

Jak chcesz mogę podpytać znajomego z Warszawy ale tanio nie będzie.
Ale będzie bardzo dobrze.
I oczywiście nie wiem jak z terminami...
Teraz to chyba każdy blacharz i lakiernik ma co robić :D

Coś mi się przypomniało, że w okolicach Płońska jakiś sąsiad znajomego robi (kiedyś też miałem coś u niego robić) ale nie wiem jak on to robi, więc musiałbyś przypilnować sam.

Podzwoniłem trochę po znajomych mam nadzieje, że znajdę coś bliżej. Z drugiej strony pojechałbym 150 km do blacharza a później jeszcze gdyby coś było nie tak to byłbym wkur...

W ogóle to blacharze już nie chcą robić takich rzeczy jak dłubanie w rdzy. Większość tylko nowe auta, nowe elementy i następny...

Niestety tak jest... wiem coś na ten temat... Moja omega turla się od sierpnia 2018 :censored:

Zawsze we własnym zakresie można przygotować auto do malowania, moze wtedy chętniej by przyjęli?

hmmm no ale już dojechanie do zdrowej blachy każdy potrafi, a najczęściej blacharze boją się, co się tak naprawdę kryje pod purchlami, czy to tylko lekka rdza czy dziura na pół elementu.

Poza tym można zawsze doszkolić się w temacie :)

• 2 months later...
2 godziny temu, Patryk737 napisał:

Dobry blacharz w Warszawie który nie krzyknie mi 2000 za jedną peknieta podluznice? Proszę o pomoc 

Kolejki teraz wszędzie po zimie.

Co konkretnie chcesz zrobić... Jesteśmy także tu z pod Wawy. W samej Wawie też Chłopy mają swoich znachorow ;)

Podluznice... jedna nawet peknieta :((((( uwielbiam to auto i chce je zrobić ale na aż takie koszta nie jestem przygotowany jutro porobie zdjęcia 

Hubi możesz podesłać wiecej info?
Co byś chciał konkretnie bo tutaj u mnie to jest od groma specow

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Niedaleko mnie jest gościu który robi takie rzeczy i zajmuje się tylko takimi kwiatkami ale ile by cie kosztowało to nie mam pojęcia ale napewno coś około 2 tys biorą

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka