thetunner Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Otwierając drzwi kluczykiem w drzwiach... otwierają się wszystkie oprócz przednich pasażera... trzeba je otwierać od środka „dzyndzlem” .. jak to naprawić? I czy da się to zrobić samemu? Omega B 94’ Sedan Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Zazwyczaj pomaga wymiana siłownika. I tak jesteś to w stanie sam zrobić Na spokojnie 1-2 godzin dla totalnego amatora 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thetunner Posted February 19, 2019 Author Share Posted February 19, 2019 Zazwyczaj pomaga wymiana siłownika. I tak jesteś to w stanie sam zrobić Na spokojnie 1-2 godzin dla totalnego amatora Mam jeszcze jedno pytanie . Tylne drzwi od pasażera nie otwierają się od wewnątrz . Trzeba ze środka? Z klamki linka się poluzowała czy coś?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 10 godzin temu, thetunner napisał: Trzeba ze środka? Z klamki linka się poluzowała czy coś? Nie linka tylko drut @Ariel pisał ostatnio o tym problemie tylko w przednich drzwiach. Rozbierzesz boczek to będziesz widział co się dzieje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 14 godzin temu, thetunner napisał: Mam jeszcze jedno pytanie . Tylne drzwi od pasażera nie otwierają się od wewnątrz . Trzeba ze środka? Z klamki linka się poluzowała czy coś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Czegos nie rozumiem od wewnatrz to to samo co od srodka.. Masz problem z klamką w aucie czy od strony zewnętrznej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thetunner Posted February 20, 2019 Author Share Posted February 20, 2019 Czegos nie rozumiem od wewnatrz to to samo co od srodka.. Masz problem z klamką w aucie czy od strony zewnętrznej? Tak tak ... wybacz złe mi się napisało .. od strony zewnętrznej się nie da otworzyć ktoś musi od środka żeby to zrobić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Teraz, thetunner napisał: Tak tak ... wybacz złe mi się napisało .. od strony zewnętrznej się nie da otworzyć ktoś musi od środka żeby to zrobić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wybaczam mamy na forum taka fajna opcję szukaj http://forum.omegaelite.pl/index.php?/search/ Napewno dużo w niej znajdziesz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thetunner Posted February 20, 2019 Author Share Posted February 20, 2019 Okej jestem nowy i dopiero co nabyłem omegę wiec dziękuje zaPomoc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Godzinę temu, thetunner napisał: Okej jestem nowy i dopiero co nabyłem omegę wiec dziękuje za Pomoc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie ma problemu po to tu jesteśmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariel Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts