thetunner Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Tylne drzwi od strony prawej nie otwierają się od wewnątrz. Trzeba je otwierać od środka Co radzicie zrobić? Klamka Jakby wgl nie reagowała Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Być może klamka sie rozpadła ... W omegach dość częsta usterka , są żeliwne i pękają . Ale jeśli jest w ten sposób uszkodzona widać będzie że krzywo wychodzi , gdy ją pociągasz . Obczai temat porządnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Dokładnie, mogła klamka pęknąć bądź zdarza się że się zsunie z bolca.... 38 minut temu, Łukary napisał: są żeliwne A mnie się zdaje że to jakiś stop duraluminium lub czegoś w podobie... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 18 godzin temu, thetunner napisał: Tylne drzwi od strony prawej nie otwierają się od wewnątrz. Trzeba je otwierać od środka Co radzicie zrobić? Klamka Jakby wgl nie reagowała Pisałem Ci żebyś rozebrał boczek i sprawdził. Ariel wrzucił w poprzednim Twoim temacie przykład co może być powodem. Sprawdź to a potem jak nie to coś się wymyśli. Diagnoza nie powinna CI zająć więcej niż 30min a gdybać teraz to sobie możemy do usranej śmierci jak to się mówi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thetunner Posted February 20, 2019 Author Share Posted February 20, 2019 Pisałem Ci żebyś rozebrał boczek i sprawdził. Ariel wrzucił w poprzednim Twoim temacie przykład co może być powodem. Sprawdź to a potem jak nie to coś się wymyśli. Diagnoza nie powinna CI zająć więcej niż 30min a gdybać teraz to sobie możemy do usranej śmierci jak to się mówi Okej okej zobaczę jak to będzie wyglądać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 A sedan czy kąbi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thetunner Posted February 21, 2019 Author Share Posted February 21, 2019 A sedan czy kąbi? Sedanik Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 A co za różnica w klamce między sedesem a kombi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariel Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 @thetunner odkręć boczek i na spokojnie popatrz co tam się stało. Ja na tym forum jestem chyba największym amatorem jeżeli chodzi o naprawe auta a dałem rsobie z tym rade. Jak coś to pisz i pytaj. Powodzenia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts