dudzio96 Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Ma ktoś może na sprzedaż w przystępnej cenie pokrywy amelinowe do 2.5/3.0 na kablach, tylko nie jak na popularnych portalach aukcyjnych za 800zł, jak ktoś coś ma w rozsądnej cenie niech pisze może sie dogadamy. Do 100KM od Sandomierza mogę podjechać i odebrać osobiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 a co to znaczy rozsądna cena? Byś coś zaproponował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudzio96 Posted February 24, 2019 Author Share Posted February 24, 2019 Czekam aż ktoś na jakiejś grupie na Facebooku znów wystawi pokrywy za 500 bo chce sprzedać a nie sprzedawać, wiec myśle ze 500 to mogę dać za pokrywy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 8 minut temu, dudzio96 napisał: Czekam aż ktoś na jakiejś grupie na Facebooku znów wystawi pokrywy za 500 bo chce sprzedać a nie sprzedawać, wiec myśle ze 500 to mogę dać za pokrywy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk no teraz to wiemy o co chodzi , znajomy miał za 550 + przesyłka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudzio96 Posted February 24, 2019 Author Share Posted February 24, 2019 Ostatnio właśnie widzę ze ceny schodzą trochę na ziemie, i właśnie na coś takiego czekam a na Facebooku dosyć często się coś trafia tak ze będę czekał, a i może się ktoś tu na forum trafi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grevor Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 (edited) Witam, A ja szybkie dwa pytania :-) : Czy te pokrywy z 2.5, 3.0 pasują i do 3.2 ? Co dają mi te pokrywy zamiast tego co mam w ori ? Tylko bez wiejskiej filozofii proszę :-) a konkretnie, jak dla Kowalskiego :-). Edited March 24, 2019 by Grevor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Nie z 2.5 i z 3.0 nie pasują do 3.2 ponieważ mają miejsce tylko na przewody zapłonowe ponieważ wymienione jednostki mają cewke i przewody zapl. Natomiast 2.6 i 3.2 mają cewkę zapłon. Zespoloną która jest przykrecona do Alu pokryw. Można zakupić od 3.0 czy 2.5 i przerobić pod 3.2 zajmuje się tym np @Aros Alu pokrywy zapobiegają wyciekowi oleju . Plastikowe najczęściej leją ponieważ są popękane lub pokrzywione od temperatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grevor Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 1 minutę temu, Łukary napisał: Nie z 2.5 i z 3.0 nie pasują do 3.2 ponieważ mają miejsce tylko na przewody zapłonowe ponieważ wymienione jednostki mają cewke i przewody zapl. Natomiast 2.6 i 3.2 mają cewkę zapłon. Zespoloną która jest przykrecona do Alu pokryw. Można zakupić od 3.0 czy 2.5 i przerobić pod 3.2 zajmuje się tym np @Aros Żadnych przeróbek Łukary!! tylko dedykowane :-) no ale teraz wiem, że nie pasują tylko nadal nie wiem co to robi i po cholere mi alu :-). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Jeśli masz problem z uszczelnieniem gory silnika tj. Wyciek z pod pokryw zaworów i spalany olej na kolektorach wydechowych.... rozwiązaniem jest zastosowanie Alu pokryw. W przypadku ori pod ten silnik koszt przekraczajacy 1000 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grevor Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 15 minut temu, Łukary napisał: Jeśli masz problem z uszczelnieniem gory silnika tj. Wyciek z pod pokryw zaworów i spalany olej na kolektorach wydechowych.... rozwiązaniem jest zastosowanie Alu pokryw. W przypadku ori pod ten silnik koszt przekraczajacy 1000 zł Nie mam żadnych wycieków na szczęście więc chociaż jednego nie muszę kupować :-) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts