Jump to content
Omega Elite Klub

Skóra w naszych omegach

saint

Recommended Posts

Witam. 

Jak w temacie ostatnio leżałem na kanapie żona oglądała jakieś tam swoje kanały i był temat ruszany  jak dbać o skórę. 

Skórka z banana  mowie trza spróbować ofert skóra miękka i nawilżona dla mnie lekki minus ze się błyszczy ale za taką cenę :P/emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" />

Skórką z banana szorowałeś fotele? Dobrze rozumiem? :P/emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" />

3 godziny temu, Aros napisał:

Skórką z banana szorowałeś fotele? Dobrze rozumiem? :P/emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" />

Dobrze :P/emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" /> tym czymś białym :D/emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" />

co za wariad :D/emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" />xD/emoticons/laugh@2x.png 2x" title="xD" width="20" />

haha :D/emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> nie slyszalem o takich metodach no ale ciekawe jak z biegiem czasu czy nie bedzie jakichs nie przewidzianych dziwnych efektow ;)/emoticons/wink@2x.png 2x" title=";)" width="20" /> ja zostane przy mleczku :)/emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" />

Ja używałem mleczka i miałem takie jakby plamy.... a teraz poszedł w ruch krem i jest spoko :D/emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" />

4 godziny temu, tomi2991 napisał:

Ja używałem mleczka i miałem takie jakby plamy.... a teraz poszedł w ruch krem i jest spoko :D/emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" />

Jaki krem ?:)

37 minut temu, Tazz napisał:

Nivea, ale koniecznie MENbiggrin1.gif

oj tak :)/emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" /> tylko Nivea men

Jesli chodzi o skory duzo sie dowiadywalem, czytalem no I przetestowalem. Tak wiec skora jak wiadomo pracuje I oddycha tak wiec najtanszy I naturalny sposob dbania o skore to: Dokladne wyczyszczenie z brudu, nastepnie przecieramy szmatka z czysta ciepla woda tak aby otworzyly sie pory a gdy z grubsza wyschna to nacieramy je delikatnie miejsce przy miejscu olejkiem parafinowym lub parafina ciekla dostepna w kazdej aptece za ok 5zl. Pierwszy raz olejek bedzie sie wchlanial dluzej ale bez obaw w koncu sie wchlonie. Czynosc z nacieraniem olejkiem powtarzamy nastepnego dnia I nastepnie za ok tydzien. Patent dostalem od tapicera ktory robil mi kiere, przetestowalem i przyznaje ze warto! Skora jest bardziej miekka i matowa. Polecam przetestowac Bo to troche pracy i ok 5pln za olejek:D

5 godzin temu, saint napisał:

Jaki krem ?:)

Za długo skór nie posiadam, więc za dużo środków nie przetestowałem, ale miałem balsam z awokado i z czymś tam jeszcze  i nie sprawdziło się pozostawały tak jakby plamy. Teraz użyłem kremu i jest super... :D/emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> pozostawia skórzany zapach.

e8f25f4fe2c0.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

ja się dorwałem do jakiegoś mydła do mebli skórzanych i siodeł , w białym zakręcanym pudełeczku, napisy z etykiety zeszły więc nie powiem co to dokładnie

śmierdzi jak podgnity kot ale myje pięknie i po wyschnięciu dziwna woń znika całkowicie

IMG_20161210_181337609.thumb.jpg.7ad484d7c6f1929a68e4869f70d92ed4.jpg