thetunner Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Pod sam koniec zamykania szyby ... bądź przy rozpoczynaniu otwierania jak wiadomo potrzeba najwiecej siły ... korbką obraca się a szyba stoi w miejscu! Trzeba ręka ją ciągnąć żeby zjechała a później już wszystko idzie normalnie. Co trzeba zrobić? Co zalecacie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 35 minut temu, thetunner napisał: Co trzeba zrobić? Co zalecacie? Wymienić na elektryczne Swoja drogą, to masz z przodu szyby na korbkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thetunner Posted February 28, 2019 Author Share Posted February 28, 2019 Wymienić na elektryczne Swoja drogą, to masz z przodu szyby na korbkę? Tak wszystkie mam na korbkę... nie wiem czy się wyrobiła czy coś ze nie można jest zsunąć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 1 minutę temu, thetunner napisał: Tak wszystkie mam na korbkę No to masz Panie ewenement Jeszcze tylko OmegaStar ma taką A co do domykania to trzeba zdjąć boczek i obserwować co tam się dzieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thetunner Posted February 28, 2019 Author Share Posted February 28, 2019 No to masz Panie ewenement Jeszcze tylko OmegaStar ma taką A co do domykania to trzeba zdjąć boczek i obserwować co tam się dzieje. No 1 omegi to są bo z 94 z czerwca jest egzemplarz.. a jak właśnie zdjąć boczki drzwi skoro ta korbką przeszkadza od drzwi?? Tak wiem bieda edition Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 1 minutę temu, thetunner napisał: Tak wiem bieda edition Bardzo fajna, bo nietypowa i jeszcze kiedyś to będzie rarytas Co zrobić z korbką to Ci nie powiem niestety, bo miałem tę nieprzyjemność i nigdy nie widziałem Omegi z korbkami Może @Omega Star coś Ci podpowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thetunner Posted February 28, 2019 Author Share Posted February 28, 2019 Bardzo fajna, bo nietypowa i jeszcze kiedyś to będzie rarytas Co zrobić z korbką to Ci nie powiem niestety, bo miałem tę nieprzyjemność i nigdy nie widziałem Omegi z korbkami Może [mention=151]Omega Star[/mention] coś Ci podpowie No to nieźle ci powiem skoro mówisz że to rarytas... coś jutro pomyśle a jak nie to dam do znajomego mechanika . Bo zostało w niej do zrobienia ta szyba . Szyberdach który nie chce działać i ten obrotomierz co pisałem wcześniej ze pokazuje 500 na zgaszonymWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatBoy82 Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 korbka ma blokade by se nie zsuwala, trzeba pogmerac miedzy boczkiem a korbka srubokretem i ja wysunac, wtedy latwo zejdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Ta blokada to precik w kształcie rzymskiej "omegi" najlepiej ja wyciągnąć dwoma małymi płaskimi srubokretami (rozchylic ja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thetunner Posted March 1, 2019 Author Share Posted March 1, 2019 Okej okej pomyśle coś... dzięki wielkie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Dokladnie, trzeba sie troche pomeczyc przy wyciaganiu tego a pozniej przy skladaniu pamietaj aby ustawic sobie korbke tak samo jak po przeciwnej stronie bo bedziesz znowu musial meczyc sie ze zdejmowaniem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts