saint Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Czy reperaturka nadkola tył w b i fl sa takie same chodzi o sedana ? I sprawa koljena może jest tu ktos z doświadczeniem musze wspawac nadkola ale musze je zrolowac czy zaklepac czy obciąć ? Co lepiej bezpieczniej i najmniej inwazyjnie robic to na aucie jak juz bd wspawane czy na samym elemencie ? :) Chodzi oczywiscie o ten rant bo sie inaczej koło nie zmieści :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 (edited) Podchodzą przednie błotniki z ursusa Tnij ze złotej nadkola chuda szkapo Edited March 5, 2019 by danio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorz Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 (edited) Podbijam temat nadkoli kombi sedan i rolowania bo u mnie tez się nie zmieści. W ogóle obcinanie to odpada Edited April 18, 2019 by Gregorz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 3 godziny temu, Gregorz napisał: W ogóle obcinanie to odpada No to zostaje jedynie rolka, ja rolowałem u siebie, ale jeśli jest szpachla to radzę jednak obciąć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted April 18, 2019 Author Share Posted April 18, 2019 mi wstawiali teraz zaklepali odrazu na równo teraz ino dystans o 3 mm za mały hmm 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorz Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Jak by w sumie obciął to mogłoby być szerzej @saint pokaż jak to wygląda jakie parametry felgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted April 18, 2019 Author Share Posted April 18, 2019 1 godzinę temu, Gregorz napisał: Jak by w sumie obciął to mogłoby być szerzej @saint pokaż jak to wygląda jakie parametry felgi Skromne 19 i 10 cali et chyba 48 nie pokaże dokładnie bo auto w lakiernika;F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_v6 Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 @saint pod lampami tył patrzyłeś czy zdrowo od rudej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 13 godzin temu, saint napisał: Skromne 19 i 10 cali et chyba 48 nie pokaże dokładnie bo auto w lakiernika;F Wuja kufancka jaką ty masz oponę? 195? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Tył 225 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Ja swoje stare obcinałem do poprzednich 18 i okazało się że teraz nie było do czego spawać Chodzi o to że poszycie zewnętrzne oraz wewnętrzne i tym rancie jest zagięte i nitowane. Jak obciąłem to nie było do czego przyspawać reperaturki. Lakiernik musiał kombinować i teraz mam już wg oba poszycia obcięte i mogę wypychać rolki zza obrys a opona zostanie w środku Lepiej jest jednak zostawić te ranty, zagiąć je do wewnątrz i dobrze tam zabezpieczyć. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts