Mateuszpp980 Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Siemka , chodzi mi o to czy każda omega ma domykanie czy tylko niektóre ? Dostałem ostatnio cynę ze mogę mieć uszkodzoną centralkę ,chyba chodzi o moduł komfortu i dlatego nie mam domykania bo gość twierdzi ze każda ma w serii domykanie. Jak to z tym jest? Dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Miałem podobnie i wymiana modułu z kluczykiem okazała się rozwiązaniem. Moduł prawdopodobnie był sprawny ale kluczyk już nie. Tylko u mnie nie działało w ogóle zamykanie z kluczyka i nie dało się go zaprogramować. Jakbyś chciał moduł na podmiankę to napisz na PW to się dogadamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 1 godzinę temu, Mateuszpp980 napisał: Siemka , chodzi mi o to czy każda omega ma domykanie czy tylko niektóre ? Dostałem ostatnio cynę ze mogę mieć uszkodzoną centralkę ,chyba chodzi o moduł komfortu i dlatego nie mam domykania bo gość twierdzi ze każda ma w serii domykanie. Jak to z tym jest? Dzieki To zależy od modułu komfortu. Jeśli jest w nim ta funkcja jak najbardziej powinieneś posiadać tą opcję. Zamykając z pilota i drugi raz klikając ryglujesz zamki i trzymając klawisz zamykania na pilocie mryga dioda w tym momencie powinny iść szyby do góry. Ale tak jak napisałem wcześniej musi być ta funkcja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 @Łukary, może też być taka opcja jak u mnie, czyli walnięty pilot. Pewnie trzeba by się podłączyć pod np OP-COM i sprawdzić, bo jak program się łączy z modułem to moduł jest teoretycznie ok, jak nie to tak jak w przypadku sterownika ABS u mnie nie połączysz się nawet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Też tak może być , to można to sprawdzić przekręcając kluczyk w zamku drzwi 2 razy czyli zamknięcie i drugi raz ryglowanie i trzymanie w tej pozycji , także powinny isc szyby do góry . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 12 minut temu, B&K napisał: u Ciebie pilot był walnięty, ale doryglowanie działało Nie. Pilot mrugał ale nie działał i nie dało się go wykryć. Zaryglować drzwi bez pilota chyba się nie da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 29 minut temu, B&K napisał: Da się, kluczykiem dwa razy przekręcasz To nigdy nie próbowałem w Omedze i nie wiedziałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 U mnie nic nie działało a pilot mrugał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 2 minuty temu, B&K napisał: Tak nawiasem mnie raz przestał działać pilot, a mrugał. Wprogramowałem go na nowo Op-Comem i na razie działa Jak się dał zaprogramować to nie problem, gorzej było u mnie, bo nie dało się go zaprogramować a każdy inny tak. Ale dioda mrugała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 18 minut temu, B&K napisał: Fajnie będzie to pod blokiem wyglądało Jak zacznie padać deszcz i będziesz to musiał schować w ciągu chwili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts