Popular Post Aros Posted March 5, 2019 Popular Post Share Posted March 5, 2019 (edited) Mój nowy nabytek na dojazdy do pracy Jako że w WGR zapanowała moda na Astry więc "mam i JA" Astra G Bertone 1.8 116km, całkiem zwyczajna... na razie mam tylko takie foto... Na początek poszedł mały serwis, olej + filtry no i do ogarnięcia kilka bolączek, z tych najważniejszych to uszczelka pod deklem, zrobione z filtrami, a na zrobienie czeka mechanizm szyby kierowcy, zacisk tył lewy bo ktoś tak wyeksploatował hamulce że aż się nadtopił oraz wymiana maglownicy ponieważ dochodzą z niej stuki. ze spraw na "już" to by było na tyle Reszta wyjdzie w praniu Edited March 5, 2019 by Aros 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Fajne wnetrze 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted March 5, 2019 Author Share Posted March 5, 2019 Burdeloza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 E tam, git jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted March 5, 2019 Author Share Posted March 5, 2019 W zasadzie następne moje auto które wyróżnia się czymś z tłumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 I wlasnie o to w tym chodzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 1 minutę temu, Aros napisał: W zasadzie następne moje auto które wyróżnia się czymś z tłumu Masz zboczenie na punkcie bordo jak to mówią "każdej mordzie dobrze w bordzie" fajna asterka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted March 6, 2019 Author Share Posted March 6, 2019 1 godzinę temu, Tazz napisał: Masz zboczenie na punkcie bordo coś w tym jest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 4 godziny temu, Aros napisał: Burdeloza Rodem z amełyki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 I okejka jest , widziałem zara po zakupie , ciekawy egzemplarz! A już u Arosa bedzie miał tylko lepiej Aby na ręcznym nie lataj bo to nie drift kurła 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NerwuS13 Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Wnętrze Kozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted March 6, 2019 Author Share Posted March 6, 2019 17 godzin temu, Łukary napisał: I okejka jest , widziałem zara po zakupie , ciekawy egzemplarz! A już u Arosa bedzie miał tylko lepiej Aby na ręcznym nie lataj bo to nie drift kurła Ni ma sensu :P Od latania bokiem mam RWD :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 9 minut temu, Aros napisał: Od latania bokiem mam RWD Poka, bo dawno nie widziałem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted March 6, 2019 Author Share Posted March 6, 2019 11 minut temu, WOY napisał: Poka, bo dawno nie widziałem Jeszcze troszeczkę i może pokażę 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 Auto znalazło nowego właściciela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts