Szostak Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Witam. Posiadam omegę b 2.0 kombi i mam do wyrwania sprężyny -30 od 2.5 tds kombi i stabilizator przód od 3.0v6 i chciał bym to zamontować żeby auto usztywnić. Pytania to: Czy te sprężyny od tdsa podejdą do 2.0 (oba auta kombi) I czy stabilizator od v6 jest sztywniejszy od tego z 2.0? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Tyl ok ale przod nie wiem czy nie bedzie wyzej stal od tylu bo jest roznica miedzy silnikami i wagą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szostak Posted March 6, 2019 Author Share Posted March 6, 2019 Wiem właśnie ale się zastanawiam jak z długością, czy będzie wyżej czy po prostu sztywniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Sztywniej na pewno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 15 godzin temu, Szostak napisał: Wiem właśnie ale się zastanawiam jak z długością, czy będzie wyżej czy po prostu sztywniej Wyżej będzie i sztywniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szostak Posted March 7, 2019 Author Share Posted March 7, 2019 Czyli trzeba będzie tradycyjnie glebe zrobić:D 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts